Serwis Kraków/okolice

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Polećcie solidny serwis w Krakowie lub na zachód od Krk, gdzie znają Tesle i nie trzeba tłumaczyć, jak podnosić, otwierać itd.?
Na razie mam tylko koła do zrobienia, ale na przyszłość kontakt pewnie się przyda.

T35LA

Zadomawiam się
Polećcie solidny serwis w Krakowie lub na zachód od Krk, gdzie znają Tesle i nie trzeba tłumaczyć, jak podnosić, otwierać itd.?
Na razie mam tylko koła do zrobienia, ale na przyszłość kontakt pewnie się przyda.
Masz te podkładki do podnośnika?
Może wystarczyłoby dać ekipie od kół i po ludzku zrobią... Wydaje się, że z podkładkami nie da sie tego spier... :).
Jeśli nie masz podkładek mogę Ci pożyczyć ;)

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Masz te podkładki do podnośnika?
Może wystarczyłoby dać ekipie od kół i po ludzku zrobią... Wydaje się, że z podkładkami nie da sie tego spier... :).
Jeśli nie masz podkładek mogę Ci pożyczyć ;)
Mam podkładki, dzięki.

Jest jeszcze sprawa z nowymi czujnikami TMPS BLE. Nie wiem, czy się ich montaż różni od zwykłych, ale w razie problemu ich zakup jest trudny i relatywnie kosztowny.

T35LA

Zadomawiam się
Ja odpuściłem czujniki - jak będą dostepne to uzupełnię komplet.
Pytałem w warsztacie i pan twierdził, że bluetoothowe uniwersalne kosztują ok 600-800 pln.
Poczekam, aż ktoś przejdzie temat.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Ja odpuściłem czujniki - jak będą dostepne to uzupełnię komplet.
Pytałem w warsztacie i pan twierdził, że bluetoothowe uniwersalne kosztują ok 600-800 pln.
Poczekam, aż ktoś przejdzie temat.
Czujniki ściągnąłem z Francji. Chciałem wziąć dwa zapasowe, ale nie mieli (podobno Tesla ogranicza dostawy) :-/
Może ta wymiana to prosta sprawa - nie wiem - ale jeśli te teslowe czujki wymagają innego traktowania, chciałbym, żeby warsztat miał chęć to zrobić odpowiednio (nie rutynowo).