Po update mam info o serwisie mobilnym. Tez tak macie?
Zarek1988 Posiadacz elektryka 28 Mar 2022 #1 Po update mam info o serwisie mobilnym. Tez tak macie? Attachments 9B648B9F-479D-4873-B289-D496E606BA99.png 206,1 KB · Liczba wyświetleń: 58
krzyss Pionier e-mobilności 28 Mar 2022 #6 solik said: Nic takiego nie mam, soft auta i apka najnowsza Click to expand... A moze masz za blisko do serwisu stacjonarnego ? Ja tez nie mam…
solik said: Nic takiego nie mam, soft auta i apka najnowsza Click to expand... A moze masz za blisko do serwisu stacjonarnego ? Ja tez nie mam…
Zarek1988 Posiadacz elektryka 28 Mar 2022 #7 Ja zgłaszałem przez apke wszystkie moje usterki i napisałem wyraźnie: proszę o serwis mobilny
N nnnnn Pionier e-mobilności 29 Mar 2022 #8 Testowałeś już na czym polega ten serwis mobilny? Możesz napisać coś więcej o tym?
S solik Pionier e-mobilności 29 Mar 2022 #10 Serwis mobilny u znajomego fixowal szumy z szyby i spasowanie drzwi, znajomy jest z Krakowa a auto to LR z Freemont Przyjezdza fordzik dostawczak i ma rozne szpeje na pace cos jak serwis della door to door
Serwis mobilny u znajomego fixowal szumy z szyby i spasowanie drzwi, znajomy jest z Krakowa a auto to LR z Freemont Przyjezdza fordzik dostawczak i ma rozne szpeje na pace cos jak serwis della door to door