SEXY buttons

kaziwich

Posiadacz elektryka
IMG_4424.jpegWlacza sie tryb żółwika przy wylaczonym silniku i zostaje to odnotowane w historii alarmow.
Piszą, ze nie jest zalecane stosowanie tego przy “high speeds”, wiec nie wiem jakie moze miec to zastosowanie szczegolnie w Performance, gdzie do zabawy moge sobie to zrobic w track mode.

Bronek

Pionier e-mobilności
Cos nie halo z se3y może być!
Wsiadłem i taki ekran jak na filmiku

Nie zauważyłem tekstu,siedząc w samochodzie, dopiero na YT mnie olśniło.
Nie wiem co tam jeszcze pisało?
Coś się Tesli nie spodobało?

Wykrył wTesli? Ale kto wykyl. Jakiś systemTesli?

tempFileForShare_20240427-194926_copy_622x1023.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Via YT dalem komentarz do ostatniej aktualizacji linkiem do filmiku.
"Lepsze bywa wrogiem dobrego" i Panowie od S3xy zaczynają przeginać.
Dopiero po, czasie i na video zauważyłem te mgliste napisy. Nie wiem co tam jest na niebiesko.

Znalazłem czas , nie ma nic w alertach i w normalnym i w trybie serwisowym

tempFileForShare_20240428-183313_copy_1280x960.jpg

Last edited:

TomRS

Pionier e-mobilności
Zainstalowałem dziś Commandera 2 gen w tm3p hl. Funkcja ponownej aktywacji autopilota po zmianie pasa faktycznie działa 🤗 Zostało tylko to irytujące bim-bam, da się to jakoś wyłączyć ? I drugi temat, w opcjach commandera jest parowanie z autem - nie chce mi się sparować. Albo podaje komunikat o przekroczeniu czasu, albo twierdzi, że za wiele urządzeń jest sparowanych z autem, telefon i dwie karty. Usuwałem jedną kartę, ale nic to nie dało. Ma ktoś jakąś wskazówkę albo pomysł ?

YaCo

TM3 RWD HL 2024
Czy w T3HL można jakoś ustawić pamięci fotela pasażera? Czy w app czy guzikiem?
Dzieci + Żona,...każdy jeździ fotelem pod siebie:/
BTW. Powinna to Tesla dodać do std. menu.

Pepek

Posiadacz elektryka
Zainstalowałem dziś Commandera 2 gen w tm3p hl. Funkcja ponownej aktywacji autopilota po zmianie pasa faktycznie działa 🤗 Zostało tylko to irytujące bim-bam, da się to jakoś wyłączyć ? I drugi temat, w opcjach commandera jest parowanie z autem - nie chce mi się sparować. Albo podaje komunikat o przekroczeniu czasu, albo twierdzi, że za wiele urządzeń jest sparowanych z autem, telefon i dwie karty. Usuwałem jedną kartę, ale nic to nie dało. Ma ktoś jakąś wskazówkę albo pomysł ?
1. Bimbolenia przy wyłączaniu/włączaniu AP nie da się wyłączyć, Joe mode jedynie trochę to ścisza.
2. Parowanie zadziałało mi ok, więc tu nic nie poradzę - spróbowałbym restartu.

Czy w T3HL można jakoś ustawić pamięci fotela pasażera? Czy w app czy guzikiem?
Dzieci + Żona,...każdy jeździ fotelem pod siebie:/
BTW. Powinna to Tesla dodać do std. menu.
Tesla to już ogarnęła - każdy profil kierowcy może mieć swoje i dywidualne ustawienia, w tym fotela.