No właśnie oglądałem, rewelacja. 1 klocek baterii kosztuje koło 10k, falownik 25kwh koło 15k, nie wiem ile ładowarka... To jest produkt którego szukałem jakiś czas temu i nie było...
Witam serdecznie jesteśmy Dystrybutorem marki Sigenergy ,możemy przesłać wam krótkie prezentacje możliwości, zalet i funkcjonalności systemu Sigenergy.
Chętnie umówimy się na spotkanie u Państwa w firmie celem omówienia warunków współpracy .
Możemy zorganizować szkolenia dla waszych sprzedawców oraz instalatorów .
Jeśli pojawią się pytania, to zapraszam do kontaktu.
Chciałem nadmienić ze system Sigenergy może pracować całkowicie w systemie off-grid z mocą 50 ,120 ,300 kw a nawet 2,5 MW ,w zależności od zastosowanej bramy energetycznej . System posiada również ładowarkę DC o mocy 25 kw .
Dodatkowo dołączymy dla Państwa cennik naszych produktów
Zapraszam do kontaktu :
Robert Maczionsek -501364656 mail.
[email protected]
Przemysław Hatala- 604136840 mail.
[email protected]
Sigenergy Polska Energia. 128 likes · 2 talking about this. Marka Sigenergy to innowacyjne systemy branży OZE
www.facebook.com
www.sigenergy.com.pl
czym się różni V2G od V2L puszczonego przez baterię i falownik? Może jakieś straty na przesyle i konwersji.
ciekawe czy będzie współpracowało z innymi magazynami. Znalazłem falownik 25kWh 16k PLN, moduły baterii 8kWh 12kPLN, ładowarka to chyba największy problem. Brakuje urządzenia które mogłoby być jednocześnie inverterem i bezpośrednio z PV ładowało samochód wspomagając się np siecią w przypadku zacienienia.
EDIT: znalazłem ładowarkę 25kW DC
https://www.powerland.co.uk/products/sigenergy-sigenstor-ev-dc-charging-module-25-kw-5m-cable-ccs2 cena około 20k PLN. Może kiedyś

jak zejdzie do 1/5 obecnej ceny.
Witam serdecznie jesteśmy Dystrybutorem marki Sigenergy ,możemy przesłać wam krótkie prezentacje możliwości, zalet i funkcjonalności systemu Sigenergy.
Chętnie umówimy się na spotkanie u Państwa w firmie celem omówienia warunków współpracy .
Możemy zorganizować szkolenia dla waszych sprzedawców oraz instalatorów .
Jeśli pojawią się pytania, to zapraszam do kontaktu.
Chciałem nadmienić ze system Sigenergy może pracować całkowicie w systemie off-grid z mocą 50 ,120 ,300 kw a nawet 2,5 MW ,w zależności od zastosowanej bramy energetycznej . System posiada również ładowarkę DC o mocy 25 kw .
Dodatkowo dołączymy dla Państwa cennik naszych produktów
Zapraszam do kontaktu :
Robert Maczionsek -501364656 mail.
[email protected]
Przemysław Hatala- 604136840 mail.
[email protected]
Sigenergy Polska Energia. 128 likes · 2 talking about this. Marka Sigenergy to innowacyjne systemy branży OZE
www.facebook.com
www.sigenergy.com.pl