ale w czym to przeszkadza?Zapewne czesc z nabywcow nowej tesli bedzie odłączać ten ala " ufo w filmie kapusniaczek" głośniczek.
Jest na to DIY na YT😜
Tak też wczoraj widziałem, skandaliczny samochód... Nie to co te marki premium co są świetnie wykonane
Na to właśnie liczyłem kupując Tesle, ponieważ niech nawet stosunkowo tani, ale jednak kapitalny remont skrzyni oraz silnika w Hyundaiu między 120 a 130 tys. km mi nie zachęcał do ponownego kupienia Koreańczyka 'na lata' (np. Stinger 3.3 był na krótko brany pod uwagę w rozumowaniu 'co jak nie Tesla Model 3')...
Nie będą bo miejmy nadzieję ich już nie będzie, koszmar inzyniera. Po prostu elektryki będą czasem bardziej czasem mniej zawodne. A Volkswagen na pewno wypuści serie silników EDI "dla konesera" ze specjalnie zaprojektowanym bezpośrednim wtryskiem prądu który po 80 tyś. zacznie przeciekać i się rozszczelniChyba, że w końcu jakieś instytucje publiczne podejdą do sprawy na poważnie i wymuszą np. bezwzględną gwarancję 10-letnią. A wtedy się okaże, że najgorsze zdownsizingowane uturbione mikro silniczki spalinowe bez problemu będą robiły 500kkm bez remontu.
Ale będzie miał idealnie spasowane lampy i równe szpary.Nie będą bo miejmy nadzieję ich już nie będzie, koszmar inzyniera. Po prostu elektryki będą czasem bardziej czasem mniej zawodne. A Volkswagen na pewno wypuści serie silników EDI "dla konesera" ze specjalnie zaprojektowanym bezpośrednim wtryskiem prądu który po 80 tyś. zacznie przeciekać i się rozszczelni.