Moi drodzy, jako że jestem świeżo po odbiorze to dzielę się swoimi odczuciami.
Okazuje się, że nie należę do teamu szczególarzy.
Ogólne spasowanie jest w porządku, jest kilka miejsc gdzie nie jest idealnie, ale też nie na tyle źle żeby wpływało ujemnie na moje poczucie estetyki. Biorąc pod uwagę to co przeczytałem w tym wątku to albo jestem wyjątkowym szczęściarzem, albo... nie kłują mnie w oczy te drobne niedociągnięcia (tam fragment kleju, tutaj jakąś lekko niespasowana uszczelka).
Jedne drzwi są ewidentnie do wyregulowania bo się niedeterministycznie zamykają. Jeden ze słupków w środku był brudny. To największe mankamenty jakie znalazłem do tej pory. Raz zawiesił się infotainment (musiałem restartować) - ale działo się to przy odpalaniu przeglądarki internetowej, w innych miejscach szalejąc nie udało mi się to.
Jestem bardzo zadowolony, auto daje mnóstwo frajdy z jazdy. Dla mnie 9/10. Niech opadną trochę emocje to wypowiem się po dłuższym użytkowaniu czy coś jeszcze nie rzuci mi się w oczy. tak jesteś spostrzegawczy, ja nie zauważyłem nic podczas odbioru, no może poza drzwiami pasażera, które ciężko się domykały. Tym klejem miałem uwalony samochód w wielu miejscach, ale bardzo łatwo można zetrzeć ręką.