Wiem, wiem ale nie jest idealnie, to auto naprawdę żyje i wydaje z siebie dziwne odgłosy.Ech, kolejny fanboj Tesli
Na bank Ci kierownica odpadnie niedlugo albo lampy nie dzialaja, nie sprawdziles dokladnie po prostu
Wiem, wiem ale nie jest idealnie, to auto naprawdę żyje i wydaje z siebie dziwne odgłosy.Ech, kolejny fanboj Tesli
Na bank Ci kierownica odpadnie niedlugo albo lampy nie dzialaja, nie sprawdziles dokladnie po prostu
Plac zawalony? Jutro ma przyjechać moja (edit: żony) więc kolejny transport w drodze. A statki już w weekend ostatnie przybyły do Europy więc ostatnie sztuki powinny zjeżdżać.Wczoraj odebrałem TM3 LR i jestem w dużym ale i pozytywnym szoku . Sprawdzałem zgodnie z listą i .... nic nie znalazłem.
Ale żeby nie było tak słodko to : nie wiem dlaczego nie działa mi klakson (pewnie jakieś ustawienia) nie wiem gdzie szukać opcji podgrzewanej kierownicy czy działa razem z fotelami czy nie. I nie wiem jak dotrzeć do fiszki z trip A , B itp.
Generalnie jak to mawia młodzież auto jest MEGA. I zabiłem dużo latających żyjątek na S7. Spalania jeszcze nie sprawdzałem.
Do Bronka - nie działa referal bo zapłaciłem za ładowanie w Radomiu 23 zł.
Coś poszlo nie tak bo "zamowienia" też widać z datą zamowienia, one potem przechodzą jak "dostarczone" . A Twojego nie było, czyli w trakcie zamawiania musiało coś przeskoczyć na stronie. I lipaPoczekam może coś się zmieni ale to nieistotne bo cieszę się autem, zamawiałem z Twojego linku .
W tej dostawie progi nadal są malowane takim, jakby to nazwać, elastycznym lakierem? Jak paznokciem wciśniesz to lekko się ugina, a wyżej np. na drzwiach jest wyraźnie twardszy? Jestem ciekawy czy coś zmienili.Plac zawalony samochodami, narzekają że ciężko się wyrobić . A i chlapacze zainstalowane były z przodu.
Za godzinę pójdę pod dom to sprawdzę, ale wydaje mi się że nie jest miękki.W tej dostawie progi nadal są malowane takim, jakby to nazwać, elastycznym lakierem? Jak paznokciem wciśniesz to lekko się ugina, a wyżej np. na drzwiach jest wyraźnie twardszy? Jestem ciekawy czy coś zmienili.
Uważam, że Tesla robi piękny interfejs, ale nie ma wizualnych wskazówek do rzeczy całkowicie niewidocznych, i mnie to boli.I nie wiem jak dotrzeć do fiszki z trip A , B itp.
do grudnia 2020 ten interfejs był bardzo czytelny i autor nie miałby z tym problemu. mieliśmy dostać jak co roku na święta nowy soft a dostaliśmy tylko przemodelowanie lewej części ekranu czyli zrobienie burdelu. teraz już domyślnie nie wyświetlają się informacje o tripie A, trzeba sobie smyrnąć ekranUważam, że Tesla robi piękny interfejs, ale nie ma wizualnych wskazówek do rzeczy całkowicie niewidocznych, i mnie to boli.
Trip A, B: na głównym ekranie przesuń palcem nieco poniżej samochodu w prawo chyba, to Ci przyciągnie na ekran "ukryty z lewej strony" panel z tripami. Wtedy na nim możesz palcem przewijać góra - dół by przechodzić przez A, B, od ostatniego ładowania itp.
dostosowanie okien mieliśmy właśnie dostać na święta 2020, stąd powiekszenie lewej części, miała być ruchoma dowolnie. nadal się to widze piszeAle wtedy zasłaniały ikone kamery i mikrofonu. Ale racja te pomniejszenie prawej strony mi się nie podoba, natomiast przeniesienie kamery na belkę tak.
Może kiedyś odziedziczymy z menu Ski i będzie można troche sobie samemu dostosować?
Robione pewnie pod BETA aby zwizualizować to co niby Tesla widzi.