Zazdroszczę takiej ofertyKupowalem z rabatem pracowniczym, pracuje w fabryce VW. Rs limonka+hak+winter wyszlo sporo ponizej 200 ale nie bede sie chwalić bo cena tylko dla pracowników 😉
Zazdroszczę takiej ofertyKupowalem z rabatem pracowniczym, pracuje w fabryce VW. Rs limonka+hak+winter wyszlo sporo ponizej 200 ale nie bede sie chwalić bo cena tylko dla pracowników 😉
Zazdroszczę, ja obecnie zatargałem nad morze przyczepe kempingowa, toyota Avensis z 2006r 1.8. W zeszłym roku poszlo gładko i bezproblemowo i spalanie 13l/100 LPG. A w tym roku zdziwienie jak cala droge wiało i musialem na 4biegu jechać po S by utrzymać 80-90km/h i spalanie prawie 20l 😆 szkoda ze w trocku nie mam haka, ciekawe jakby sie 1.5tsi sprawdzil w takich warunkach, no i ciekawe jak RS będzie z przyczepa sie sprawował (tez z względu na 4x4 zdecydowalem sie doplacic względem 85)my tymczasem na wakacjach. jeżdżenie po okolicznych drogach lokalnych daje ok 13kWh na 100. to chyba fajnie przy tej wielkości/masie auta. Podróż Wrocław jezioro (A4-S3) wyszła bliżej 18kWh. Na zdjęciu od początku naszego związkuKoła 20 są akceptowalne, ale raczej jest twardawo, id3 na 18 był bardziej komfortowy…
Ja zamowilem cos kolo 14.06 i dostalem harmonogram ze dopiero 30.09 ma zjechac z tasmy, a jako ze na codzien widze jak auta schodza to z tym poczatkiem października to tak optymistycznie 😆Wczoraj złożyłem zamówienie na swojego Elroq'aDo odbioru ma być najpóźniej do 03.10.2025 r.
Cieszę się, że jest nas co najmniej kilku aktywnych użytkowników na forum, którzy są lub będą posiadaczami tego modelu. Będzie się z kim wymieniać doświadczeniami z użytkowania auta![]()
Tak. W Skodzie mają 2 lub 3 tyg. przerwy wakacyjnej, podczas której fabryki nie pracują na pełnych obrotach.o to chyba przed latem szybciej produkowali, pewnie okres wakacyjny spowalnia produkcję