krzyss
Pionier e-mobilności
No to powi no byc lepiej, ale te 5 cudow nie zdzialaSmart ma taką samą szerokość opony niezależnie od średnicy felgi (235/45R19, 235/50R18).
Dlatego ja w lexusie ct220h jezdzilem na oponach 195/65/15
No to powi no byc lepiej, ale te 5 cudow nie zdzialaSmart ma taką samą szerokość opony niezależnie od średnicy felgi (235/45R19, 235/50R18).
Jak dla mnie jest idealnie, jest to jeden z elektyków z bardziej komfortowym zawieszeniem, ale do e-C4 nie ma co porównywać.No to powi no byc lepiej, ale te 5 cudow nie zdziala
Dlatego ja w lexusie ct220h jezdzilem na oponach 195/65/15mimo ze mozna bylo wsadzic nawet 19”
Okazuje się, że autopilot maksymalnie do 130km/h ale już tempomat adaptacyjny nie ma tego limitu. Więc dzisiaj jeżdżę autostradami na ACCAutopilot nie działa powyżej 130km/h. Dezaktywuje się po przekroczeniu 135km/h i potem aktywuje z powrotem gdy wrócimy na 130km/h. Szkoda.
Ale rozumiem, że bana jak tesla nie daje za takie „przestepstwo”? 🤣👍Okazuje się, że autopilot maksymalnie do 130km/h ale już tempomat adaptacyjny nie ma tego limitu. Więc dzisiaj jeżdżę autostradami na ACC
Edit: ACC też ma limit, ale na 150km/h. Dezaktywuje się po przekroczeniu 155km/h.
Na szczęście nieAle rozumiem, że bana jak tesla nie daje za takie „przestepstwo”? 🤣👍