S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
rozumiem, że w każdym momencie przez aplikację?nie wiem, tak - ale bez harmonogramu (kolejna wada)
rozumiem, że w każdym momencie przez aplikację?nie wiem, tak - ale bez harmonogramu (kolejna wada)
Taka normalna, rzędu 11m. ID.3 to to nie jest.ja jeszcze dopytam o jedną ważną informację, jaka jest średnica zawracania
Co to znaczy w prosty sposób? Klikam w apce i schładza/grzeje.czy można w prosty sposób schłodzić/nagrzać wnętrze?
właśnie o to chodziłoKlikam w apce i schładza/grzeje
tak, niestety nie ma tak dobrze jak w cytrynce ze moglem sobie ustawic przygotowane auto na 7:15 w poniedzialki, wtorki i czwartkirozumiem, że w każdym momencie przez aplikację?
Jeśli używasz HA to nie problem, bo tam możesz zdefiniować takie reguły.tak, niestety nie ma tak dobrze jak w cytrynce ze moglem sobie ustawic przygotowane auto na 7:15 w poniedzialki, wtorki i czwartki
No popatrz, czyli jednak jakaś przewaga Stellantisowej myśli technicznej się znalazłatak, niestety nie ma tak dobrze jak w cytrynce ze moglem sobie ustawic przygotowane auto na 7:15 w poniedzialki, wtorki i czwartki
To jeden z tych samochodów w których szukam pretekstu, żeby gdzieś pojechaćA tak na poważnie, obu kolegom @p0li @vwir gratuluję zakupu i życzę zadowolenia z zakupionych samochodów
Jest. To był warunek konieczny.jeszcze poproszę o jedno wyjaśnienie, czy jest one pedal driving?
Lubię i używam. Ale można wyłączyć. Na początku myślałem że w nocy z wyłączonymi będzie lepiej, ale lepiej mi się jeździ z włączonymi.a jak te ledy wewnątrz ? w czasie jazdy nocnej?