Smart #1 - wrażenia

Michal

Moderator
My niestety nie mamy takich uprawnień żeby dodawać działy :(

p0li

Pionier e-mobilności
Tk na marginesie ja mam Smart #1 z 2023/12 i szukam ludzi co tez zainwestowali w to auto. Prosze o prywatna wiadomosc od ludzi co maja lub chca kupic smart #1. Chce z kims takim - rozmawiac, wymieniac doswiadczenia jako uzytkonicy tych samych aut......
jak masz smarta to wpisz go sobie w stopke, bedzie latwiej dyskutowac, a co do samego auta - ja jako przeciwnik technologii niemieckiej i chinskiej jade w piatek do berlina ogladac smarta majac plik gotowki w kieszeni...

consigliero

Pionier e-mobilności
Dużo się widzę zmieniło w Niemczech😎. W 2005 pojechałem zakupić R1200 GS w Neu Branderburg. Pociągiem do Szczecina ze Szczecina też pociągiem i jakimś autobusem już w mieście. Wchodzę o poranku i mówię że ja po ten motocykl, wyciągam 10000 EUR z torby z ciuchami. Facet jak to zobaczył to mu szczęka opadła i zestresowany mówi że on to musi do banku zawieść, myślałem że żartuje ale on przeliczył wypisał pokwitowanie i pomknął do banku😎

p0li

Pionier e-mobilności
nie no - zart - nie jade z gotowka, teraz jak chce kupic to sie przelewem natychmiastowym to zalatwia, chociaz spotkalem sie w innym salonie ze daja karte z kodem qr i mam kilka dni na zrobienie przelewu

krzyss

Pionier e-mobilności
Pewnie i tak jest ich więcej niż użytkowników Rivianów, więc dział chyba można zrobić.
Dzial zdecydowanie. Bardziej chodzilo mi o narzekanie ze nikt nic nie pisze o smarcie nowym…

Anzelm13

Nowy na Forum
....No wlasnie .... Ktoś mnie wywolal. To w sumie super autko... . Kupowalem z zalozenia - ze dla żony , że jeżdzi tylko do pracy imiasta i powrot dom. ........ ?