Smart #1 - wrażenia

p0li

Pionier e-mobilności
2,7k. Dałem 2W, bo oryginalny też był większej mocy (ale nie wiem czemu).
testowalem z 680Ohm i 1,5kOh i nie dzialal - ale 2,7KOhm jeszcze nie na ekranie jak wybiore rozladowanie to wyskakuje mi komunikat - wsadz wtyczke - i przycisk "Dalej" ktory jest nieaktywny
zobaczymy jak bedzie z 2,7k :)

pytanie uszczegolawiajace - te 2k7 jest miedzy PE i PP czy CP?

Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
To wrzuć go w szereg z tym 2k który tam siedział fabrycznie i po temacie.
no i dziala - zarowno odkurzacz przemyslowy jak i ladowarka do skutera
a w temacie ladowania skutera - razem z adapterem V2L zamowilem tez adapter do slupkow ladowania - przetestowalem wczoraj i dziala bez przerobek
co prawda nie ma otworu pod rygiel i kazdy moze wyszarpnac ale przez jedna noc testowalem i na szczescie nikt sie nie polasil

photo_2024-09-17_18-54-49.jpgphoto_2024-09-17_18-55-00.jpg

prawie 12 godzin ale naladowal sie do pelna :)

signal-2024-09-17-185902_002.jpeg

daniel

Señor Meme Officer
no i dziala - zarowno odkurzacz przemyslowy jak i ladowarka do skutera
a w temacie ladowania skutera - razem z adapterem V2L zamowilem tez adapter do slupkow ladowania - przetestowalem wczoraj i dziala bez przerobek
co prawda nie ma otworu pod rygiel i kazdy moze wyszarpnac ale przez jedna noc testowalem i na szczescie nikt sie nie polasil
To jest nowa informacja. Nie wiedziałem, że można mieć adapter do Type2, który uruchamia prąd w słupku. Wow. Wszystko co fajne jest nielegalne, więc pewnie łamiesz jakieś regulaminy?

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
ja jeszcze dopytam o jedną ważną informację, jaka jest średnica zawracania i czy można w prosty sposób schłodzić/nagrzać wnętrze?

p0li

Pionier e-mobilności
ja jeszcze dopytam o jedną ważną informację, jaka jest średnica zawracania i czy można w prosty sposób schłodzić/nagrzać wnętrze?
nie wiem, tak - ale bez harmonogramu (kolejna wada)

p0li

Pionier e-mobilności
Wszystko co fajne jest nielegalne, więc pewnie łamiesz jakieś regulaminy?
watpie - przeciez za prad place
zreszta takie przejsciowki sa uzywane do ladowania citroena ami i reno twizy