Soft 2023.4

mgapinski

Posiadacz elektryka
Dostałem 2023.2.11 jakoś w weekend. Zdziwiło mnie, że @mgapinski nie dostał. Myślałem, że jesteśmy w tym samym koszyku.
Właśnie mi się ściąga 2023.2.12.
I teraz ciekawostka. Od dłuższego czasu dostępność aktualizacji można sprawdzić raz na 24h (sprawdziłem!). Sprawdzenia dokonałem wczoraj o 20 i nic nie było. Dziś o 1 wsiadam do auta, a tu zielona strzałka na ekranie. Szok i niedowierzanie!
Ja dostałem właśnie .12 dzisiaj; nie jeździłem autem w weekend, może mnie ominęło :D

slaveq

Pionier e-mobilności
Hmmm a ja dziś miałem po tej aktualizacji komunikat w apce "ładowanie przerwane" po czym jak wszedłem w apke to auto się dalej normalnie ładowało. Dziwne, będę obserwował.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Zauważyłem na tych samych małych trasach, że po aktualizacji mam troche lepsze zuzycie około 1kwh czy wam też, bo możliwe, że sobie wmawiam :D Zmieniło się też ogrzewanie baterii na słabszych ładowarkach - wcześniej na DC 20kw długo się grzała, teraz bardzo podobnie jakbym ładował AC 11kw. Przy 50kw też wydaje mi się, że monit o grzaniu baterii pokazuje się krócej (przy zimnej baterii)

rawier

Posiadacz elektryka
Zauważyłem na tych samych małych trasach, że po aktualizacji mam troche lepsze zuzycie około 1kwh czy wam też, bo możliwe, że sobie wmawiam :D Zmieniło się też ogrzewanie baterii na słabszych ładowarkach - wcześniej na DC 20kw długo się grzała, teraz bardzo podobnie jakbym ładował AC 11kw. Przy 50kw też wydaje mi się, że monit o grzaniu baterii pokazuje się krócej (przy zimnej baterii)
ja za to ostatnio na SuC w Lućmierzu widziałem przez chwilę parę buchającą z przednich nadkoli przez chwilę jak włączone było podgrzewanie baterii (mam nadzieję, że to była para - samochód finalnie nie spłonął ;) )