Pewnie: Kierunek w prawo do oporu + hamulec + lewy Ok + 10 sekund modlitwy, może być np: o tani prądCo to jest turn stalk ? manetkę od kierunków ?
Ktoś już robił?
Pewnie: Kierunek w prawo do oporu + hamulec + lewy Ok + 10 sekund modlitwy, może być np: o tani prądCo to jest turn stalk ? manetkę od kierunków ?
Napisz co Ci wyjdzie z tego testowania i ile to trwało!Co to jest turn stalk ? manetkę od kierunków ?
Nie robie, jeszcze cos napsujeNapisz co Ci wyjdzie z tego testowania i ile to trwało!
Trzymaj hamulec i kierunkowskaz na maksa w górę przez 10 sekund. „Key” zapewne oznacza, że kluczyk ma być w zasięgu. Sprawdzone.Tylko nie wiem co dalej, nie rozumiem co mam zrobic...
nie, ale za to jest Nergal!ŁO ! karaoke dodali ? jest zenek ? albo choć sławomir ?![]()
Nie da się wymusić, i nigdy się nie dało. Udaje tylko sprawdzić (teraz chyba raz na dobę), także może powstawało złudzenie wymuszenia.. akurat ukazał się artykuł na ten temat: "Why Tesla doesn't update all of its vehicles at once"Wie kto jak wymusić sprawdzenie aktualizacji?
Kiedyś wystarczyło wejść w Auto > Oprogramowanie. Obecnie ta czynność działa chyba raz na dobę.
czasami się dało, czasami nie dostawałem aktualizacji dopóki nie wszedłem właśnie w miejsce do sprawdzania. więc nadal w niektórych przypadkach będzie można wymusić, raz dziennieNie da się wymusić, i nigdy się nie dało. Udaje tylko sprawdzić (teraz chyba raz na dobę), także może powstawało złudzenie wymuszenia.. akurat ukazał się artykuł na ten temat: "Why Tesla doesn't update all of its vehicles at once"