slaveq
Pionier e-mobilności
Pierwsze pogłoski: https://www.notateslaapp.com/softwa...ttings-to-its-heated-steering-wheel-in-update
Bardzo fajna sprawa i tego też mi brakowało
.
Bardzo fajna sprawa i tego też mi brakowało
Super. Mam nadzieję, że nie tylko deutsche Autobahn dotknie ten Update, bo u nas rozpoznawanie znaków też mogłoby być lepsze.Wizualne rozpoznawanie ograniczeń prędkości:
![]()
Tempolimit-Erkennung auf Autobahn bei Tesla >teslamag.de
Tesla bringt eine lang vermisste Autopilot-Funktion nach Deutschland: Tempolimits werden auf Autobahnen per Kamera erkannt – zumindest festeteslamag.de
U nas inżynierowie Tesli musieliby nauczyć rozpoznawać anulowanie ograniczenia po skrzyżowaniu które nie jest skrzyżowaniem, czego nie umieją nawet ludzie.Super. Mam nadzieję, że nie tylko deutsche Autobahn dotknie ten Update, bo u nas rozpoznawanie znaków też mogłoby być lepsze.
Ale już sofcie …44.25 już to robiWizualne rozpoznawanie ograniczeń prędkości:
![]()
Tempolimit-Erkennung auf Autobahn bei Tesla >teslamag.de
Tesla bringt eine lang vermisste Autopilot-Funktion nach Deutschland: Tempolimits werden auf Autobahnen per Kamera erkannt – zumindest festeteslamag.de
Coś w tym jest, bo widzę np. znak odwołania na wizualizacji, a limit prędkości się nie zmienia. Rezultaty są dość chaotyczne przez co jeżdżenie na autopilocie jest utrudnione miejscami.Nawet ten balagan jest bałaganiarski.
Są miejsca idealne a potem kaszana, jak jajeczko częściowo nieświeże...