Ja myślałem że dostanę dopiero jak się zima skończy. Ale też w zeszłym tygodniu mi zeszła. Super sprawa w trybie auto, w końcu nie wypala rąk i jak dla mnie jest użyteczne.Ta z kierownicą grzana w trybie auto bardzo wolno idzie, ja dostałem w zeszłym tygodniu.
To nie jest regulacja temperatury jako taka... Grzałka albo chodzi albo nie, regulowana jest tylko przerwa między jej załączeniem. Dalej będzie tak jak teraz, najpierw gorąca, potem się trochę wychładza i potem znowu gorąca.Niestety, regulację temp. kierownicy dostaniemy na wiosnę.
A w X to przegiecie, jest za mocne ⚠. Powinno być na początku zerojedynkowo aby zagrzać a potem mocowo Ale nie sądzę aby to byłoby możliwe. Zresztą to tylko dobre na początek zimowej jazdy, potem kabina ciepła itd..To nie jest regulacja temperatury jako taka... Grzałka albo chodzi albo nie, regulowana jest tylko przerwa między jej załączeniem. Dalej będzie tak jak teraz, najpierw gorąca, potem się trochę wychładza i potem znowu gorąca.
Przecież to dokladnie tak działa....Przecież grzałką da się sterować co sekundę albo i częściej, a wtedy nie ma znaczenia czy sterujesz mocą, czy czasem włączenia. To jest do wysterowania tak, że może działać idealnie nawet bez bezpośredniej regulacji mocy.
(Tak działają np. żarówki LED - steruje się wypełnieniem impulsu, a nie napięciem / natężeniem)