Soft 2024.2

nabrU

Moderator
U mnie w 'starej' TM3 się właśnie 2024.2.3 ładuje, tylko coś przy 100% pobierania już z godzinę kręci... :unsure:

Gingol

Fachowiec
A macie jakieś źródła, które potwierdzają ostatecznie, że wersje przed liftingiem dostaną też adaptacyjne światła? I mniej więcej kiedy?

nabrU

Moderator
W starej też już dają teraz matrixy czy dalej czekamy?
Jak mi się załaduje soft i zdołam się dzisiaj przejechać, to Ci odpowiem...

Pepek

Posiadacz elektryka
W Y jeszcze nie było aktualizacji z matriksami, ta najnowsza tego nie zawiera. Na razie są informacje, że dostały homologacje, więc jeżeli to prawda, to niedługo powinny być.
Gdzieś w necie było info (oczywiście niepotwierdzone), że dla Y i "starej" 3-ki (inaczej - trójki matki) aktualizacja włączająca adaptacyjne światła to ma być następna "duża" aktualizacja, czyli nie 2024.2.x, a 2024.y.z.

nabrU

Moderator
W Y jeszcze nie było aktualizacji z matriksami, ta najnowsza tego nie zawiera. Na razie są informacje, że dostały homologacje, więc jeżeli to prawda, to niedługo powinny być.

Zgoda, tak to wygląda u mnie po instalacji:

1707860526094.jpeg

1707860544779.jpeg

slaveq

Pionier e-mobilności

matros

Fachowiec
U mnie w 'starej' TM3 się właśnie 2024.2.3 ładuje, tylko coś przy 100% pobierania już z godzinę kręci... :unsure:

Właśnie wypuścili wersję 2024.2.6. Czyżby coś nie pykło z 2024.2.3?

1707885677994.png

Ja po ostatnim „holiday update” i niezliczonych poprawkach tego OTA Update, zmieniłem ustawienia w systemie z zasysania zaawansowanego na standard.
Dam innym potestować buble Tesli, licząc na to, że zanim do mnie dotrze taka aktualizacja to już będzie jako tako działała.