Jak w opisie, nowy , mam go chyba już 18mc , nie było czasu zamontować i skoro tyle czasu leży to nie będzie.
Szkoda gadać, oddam za 2k z przesyłką.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Promocja do świąt - 1500 zł bo się kurzy, albo zrobię jakąś loterię tylko nie wiem czy mnie nie zamkną za toJak w opisie, nowy , mam go chyba już 18mc , nie było czasu zamontować i skoro tyle czasu leży to nie będzie.
Pozdrawiam
Dobra, to może jakieś propozycjePromocja do świąt - 1500 zł bo się kurzy, albo zrobię jakąś loterię tylko nie wiem czy mnie nie zamkną za to![]()
Najwyżej jak będę sprzedawał auto to dam w prezencie nowemu właścicielowiTo tak jakbyś chciał sprzedać motocykl elektryczny na forum harleya)
Pewnie nawet nie chodzi o cenę.
Tak się składa, że zakupiłem motocykl elektryczny (ZERO) w salonie Harley Davidson w Poznaniu, więc to wcale nie takie nieprawdopodobneTo tak jakbyś chciał sprzedać motocykl elektryczny na forum harleya)
Pewnie nawet nie chodzi o cenę.
A po ile eBooki na tą loterie?Czy to naprawdę jest niesprzedawalne ? Ostatnia próba, 999,99999999 zł albo dzwonię do Buddy i robimy loterie!
Kurcze kupil bym, tylko nie wiem po co miCzy to naprawdę jest niesprzedawalne ? Ostatnia próba, 999,99999999 zł albo dzwonię do Buddy i robimy loterie!
Sprzedający też chyba nie wie po co mu, bo sprzedaje 👍😉🙂Kurcze kupil bym, tylko nie wiem po co mi![]()