Sprzedam Leafa 2012r 9/12 kresek Europa
Bronek Pionier e-mobilności 14 Apr 2022 #6 Nie musicie być aż tak złośliwi! To auto jest bezwartościowe.
JareG Pionier e-mobilności 14 Apr 2022 #8 Bronek said: Nie musicie być aż tak złośliwi! Click to expand... Złośliwość (no, nie każda) może być oznaką inteligencji Bronek said: To auto jest bezwartościowe. Click to expand... Ja bym rzekł, że bezcenne.. 🤣 Pozdrawiam
Bronek said: Nie musicie być aż tak złośliwi! Click to expand... Złośliwość (no, nie każda) może być oznaką inteligencji Bronek said: To auto jest bezwartościowe. Click to expand... Ja bym rzekł, że bezcenne.. 🤣 Pozdrawiam
Bronek Pionier e-mobilności 14 Apr 2022 #9 Faktycznie nie ma ceny. Co oznacza, że jest "bezcenne", a jaki powód tej bezcenności? Potoczny czy techniczny? Podobnie z "bezwartościowe", nie podano czy faktycznie? Sofistyka ;-)
Faktycznie nie ma ceny. Co oznacza, że jest "bezcenne", a jaki powód tej bezcenności? Potoczny czy techniczny? Podobnie z "bezwartościowe", nie podano czy faktycznie? Sofistyka ;-)
krzyss Pionier e-mobilności 15 Apr 2022 #10 Ja bym za tyle nie kupil to auto nadaje sie tylko na magazyn.