SPRZEDAM - Tesla 3 LR 2022 82 kWh LGM50 BIAŁA - stan idealny (bezwypadkowa)

krzyss

Pionier e-mobilności
Ej, no to ja gdybym chciał i mógł tyle wydać na samochód, to bym jednak wolał nówkę (jak sobie odliczyć 27 k zł za KDR).
Nie wiem, nie mam dzieci. A tutaj jest jednak 35000.- taniej i opony dodatkowe gratiss. Uczciwa propozycja. Jak ktos nie chce czekac na nowe to tu ma taniej lekko uzywane.

Piter

Posiadacz elektryka
Myśle że ostatni moment na sprzedaż, sam nie wytrzymałem w oczekiwaniu na nowe TM3 i kupiłem półroczną używkę ale na fakturę i duzo taniej. Ktoś się pewnie skusi, to praktycznie nowe auto.
Wkrótce może byc większa podaż bo wielu oczekujących na nowe auto przełoży zakup na 1Q 23 roku - w perspektywie nowe pakiety baterii od CATL - LFP 70kWh i M3P i większy zasięg o 10%.

pluto

Pionier e-mobilności
Wątek do zamknięcia - auto sprzedane.

raf_3city

Nowy na Forum
Niestety takich cen jak przy zamawianiu rok temu już nie ma :)
Obecnie TM3 LR kosztuje ok. 285 tys. zł a dodając ubezpieczenie plus drugi komplet opon wychodzi około 295-300 tys.
U mnie 6 miesięczne auto wychodzi z tym samym ok. 250 tys. więc wydaje mi się że to uczciwa propozycja (sprzedaję po cenie niższej jaką kupiłem w styczniu pomimo wzrostu cena auta i to znacznie).

Niemniej jestem zmuszony wprowadzić zasadę że jazda próbna przez kupującego tylko po wpłacie/zostawieniu wartości auta przed jazdą jako depozyt zwrotny lub jazda tylko jako pasażer.
Ludzie po prostu są niepoważni - 2 jazdy testowe traktowane tylko jako chęć szybkiej darmowej (wariackiej jazdy) i to przez osoby zgoła wydających się na odpowiedzialnych i dojrzałych emocjonalnie (50-60 latkowie).

Szkoda auta i innych uczestników ruchu :confused:
Hej. Może dla żony Jeep Wrangler 2016 v6 benz? Bym wziął wtedy twoja Tesle…

Bronek

Pionier e-mobilności
Fajny zestaw Wrangler i Tesla (łza się w oku kręci) mialem Saharę v6 2016 też dla żony tuż przed Teslą. Będę miał swoją Trójkę LR do sprzedania w kwietniu full wypas a nawet wiecej w cenie bliższej dolnej granicy przyzwoitości pewnie mniej jak 40 000km przebiegu

Bronek

Pionier e-mobilności
Wrangler to jedyne auto z dziecinstwa ktore chcialem a nie mialem…
Idzie tym normalnie po miescie jezdzic ?
Moja żona była zafascynowana, teraz szwagierka. Stare baby a faceci się oglądają tylko na początku że baba a takim autem, one myślą że za nimi a oni patrzą na auto.... Sahara to wersja krótka 284 KM wolnossąca teraz już robią perdzidełka na turbo W tych co wyżej są silniki V6 3,6l Pentastar ostatnie zanim Włosi tego nie pozmieniali, bo autko pali te 12 minimum
Ja byłem mniej zadowolony, 4x4 Jeepa to porażka przy wolnej jeździe (nie w terenie!) , dlatego jest dołączane wajhą . Na suchym parkingach walczy w skrętach
Wersja Rubiconn jest bardziej uterenowiona. Auto transformens wszystko można zdjąć i wszystko dołożyć
Tu zakładam dach przy pomocy podnośnika dla niepełnosprawnych

Last edited: