[Sprzedam] TM3 SR+ pierwszy właściciel, polski salon, idealny.

inter

Pionier e-mobilności
A ja właśnie na taką czekam:

"185kzl kosztuje nowa z inventory, minus 2000.- za polecenie i minus dotacja.. 27kzl czeka na wzięcie.
W sumie to daje mniej niż ty chcesz za 2letnia… i ok trzeba doliczyć koszty leasingu, jednak to nowe auto będzie z nowa gwarancja …

-10% wartości za każdy rok eksploatacji.
Jeszcze takich T3 SR po lifcie nie widziałem ale trzeba poczekać jak się leasingi pokończą.
Swoją Konę kupiłem dokładnie według tej zasady Cena nowego - BAFA -20% po dwóch latach.
Na używane Tesle popyt jeszcze przekracza podaż ale to kwestia czasu i "przełknięcia" przez właścicieli faktu aktualnej ceny nowego w salonie
Na inventory zostały same demówki. Trzeba czekać na nowy model TM3HL.

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
Witam,
Sprzedaję moją piękną TM3 SR+. Stan idealny, zero problemów od początku, wyprodukowana w Chinach.
Sprzedaję, bo marzy mi się TMS :)

Jak ktoś nie chce/nie może mieć dotacji to świetna oferta.
Możliwość cesji leasingu z pełnym VATem.

Fajna ! Daj znac jak idzie sprzedaz. Bo cena taka nie za niska ;)
23 sierpień 2023...31 marzec 2024 chyba już wiesz jak się sprzedają elektryki :(
Abstrahując od ceny.

cooler

Pionier e-mobilności
Ale to nadal sie nie sprzedala ?
Ups, a chciałem się mojej zaraz pozbywać. Chyba moja psuja zostanie ze mną na dłużej... cholera. Za pół darmo nie oddam, jeździ dobrze a psuje się głównie klapka ładowania ostatnio :) Może pojadę do Berlina i mi w końcu porządnie zrobią? Od Listopada 2023 tak naprawiają.

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
Mi sie nie spieszy ze sprzedaza, dlatego tak dlugo jest wystawiona ;) mialem duzo ofert za nizsza kwote, ale nie skorzystalem.
OK rozumiem. A tak z ciekawości propozycję jakiego rzędu Ci składano?

Wojtekj23

Posiadacz elektryka
Tajemnica handlowa… 🤔🤨😉🤣
Koledzy forumowicze właściciele Tesli. Jeśli chcecie żeby ktoś ( na przykład ja) skorzystał z waszego linka polecającego to sprawcie czy odsyła on do Polskiego oddziału Tesli. Wczoraj "odbiłem się" od dwóch z was i dopiero z trzeciego skorzystałem. Jestem pragmatyczny i nie będę walczył z amerykańskim ZIPem.