Przecież nowe BMW eDrie40 to prawie te same pieniądze co Tesla... Dlaczego nie kupiłeś BMW, skoro są takie super? Nie zrozumiem ludzi - co więcej widzę że niektórzy kupili po 2 BMW i teraz ledwo po paru miesiącach wyprzedają... Na handel kupili? Czy jednak nie jeżdżą tak wspaniale jak w reklamach? Ktoś tu ładnie podsumował że silniki to tragedia, skoro nawet w spalinówki nie umieją to jakim cudem mogą zrobić dobrego elektryka?Jeździłem BMW i4 M50 tym wypasionym ale z mnjeszym zasięgiem jak TM3 Per. i nie ma porównania, materiały i zawieszenie i jazda z Teslą nie oszukujmy się to jest inne auto ,kupiłem Tesle SR+ 2 letnią tylko dlatego że nie stać mnie na BMW,ale jeżeli będzie kiedyś taka możliwość żeby kupić BMW to się przesiądę a dlaczego? proste znam w Katowicach ludzi w ASO i nie ma to jak znajomi w serwisie a w TEsli jestem w głebokiej D.....
Co do serwisu - większość moich napraw było załatwione przez serwis mobilny, przyjechali pod dom, wymienili co trzeba i za chwilę auto było gotowe. BMW umie w takie klocki?