Statystyki ładowania w aplikacji Tesla

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Czy jest ktoś jeszcze komu nie pojawiły się do tej pory statystyki ładowania w apce? Mam SR+ 2021Q4, iOS 15.3.1, aplikacje Tesla v4.6.0 i soft w aucie 2022.4.5 (generalnie wszystkie najnowsze update'y) i statystyk dalej nie mam... Mimo, że w wersji aplikacji 4.6.0 już oficjalnie jest podane to na liście zmian. Zaczynam się zastanawiać czy może mogę to gdzieś zgłosić jako ticket do programistów Tesli?:) Ktoś wie czy jest jakiś formularz w takich sprawach?
Ja tez nie mam. Najnowsza wersja apki (na iPhone) i update 2022.4.5

chewbacca

Posiadacz elektryka
Może przeinstalowanie aplikacji w telefonie pomoże?
Próbowałem kilkukrotnie... Łącznie z restartami telefonu.
U mnie również się nie pojawiło mimo, że aktualne wszystko i udostępnianie danych w aucie też włączone.
Właśnie. Udostępnianie danych (wszystkich) też mam w aucie włączone :)

Michal

Moderator
Ktoś już wcześniej o tym pisał chyba powyżej - jesteście zalogowani w aplikacji na konto główne - to samo do którego przypisane jest auto?

Michal

Moderator
Ponownie sprawdzam po podróży Warszawa - Szczecin - Warszawa i widzę, że pokazują prawidłowe wartości +/- 5%, więc jak dla mnie to jest całkiem spoko opcja. Pokazują % ładowań w szczycie w domu, ładowania na SuC, i inne w podziale moim zdaniem naprawdę spoko to jest.
Bezużyteczne jest porównywanie do spalinówki, bo zła cena jest wprowadzona, ale same statystyki ładowań działają ok.

Jeśli chodzi o te statystyki, to ja mam włączone uwierzytelnianie

chewbacca

Posiadacz elektryka
Ponownie sprawdzam po podróży Warszawa - Szczecin - Warszawa i widzę, że pokazują prawidłowe wartości +/- 5%, więc jak dla mnie to jest całkiem spoko opcja. Pokazują % ładowań w szczycie w domu, ładowania na SuC, i inne w podziale moim zdaniem naprawdę spoko to jest.
Bezużyteczne jest porównywanie do spalinówki, bo zła cena jest wprowadzona, ale same statystyki ładowań działają ok.

Jeśli chodzi o te statystyki, to ja mam włączone uwierzytelnianie
O jakim uwierzytelnianiu mowa? Chodzi o 2FA przy logowaniu się do konta Tesli? Jeśli tak, to też mam...