Statystyki ładowania w aplikacji Tesla

chewbacca

Posiadacz elektryka
W aplikacji masz w sekcji serwis - można tam zgłosić jako software - umów termin normalnie i ktoś do Ciebie zadzwoni z serwisu w tym czasie.
Dzięki. Zrobiłem tak i faktycznie zadzwonili. Koleś powiedział, że zrobił się jakiś bałagan z adresami email - jako główny adres email mieli niby email żony, której konto jest zarejestrowane jako konto osoby której udostępniłem pojazd. Usunął go i powiedział, że w ciągu 24h powinny się pojawić statystyki w aplikacji... dam znać jak tylko się pojawią!:)

Michal

Moderator
No widzisz, czyli jednak jakiś problem z ustawieniami konta :)
Mam nadzieję, że innym też pomoże!

Jac3k

Posiadacz elektryka
ok, też umówiłem "wizytę" w serwisie przez Tesla app. Chce mieć dostęp do tych statystyk, mimo, że co niektórzy piszą tutaj, że to nieprzydatny ficzer :D
Ja też się umówiłem. Dostałem smsa z pytaniem o potwierdzenie adresu e-mail. Jest to definitywnie wina Tesli ponieważ od samego początku miałem konto założone na jeden adres e-mail. Nie dokonywałem zmian w trakcie.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Tymczasem u mnie mijają już obiecane 24 godziny i dalej nie mam statystyk... Więc obawiam się, że jednak serwis nie pomógł :-( Jakby co to nawet reinstalowałem apkę.

Michal

Moderator
Tymczasem u mnie mijają już obiecane 24 godziny i dalej nie mam statystyk... Więc obawiam się, że jednak serwis nie pomógł :-( Jakby co to nawet reinstalowałem apkę.
Chyba jeszcze nawet nie minęły 24h, bo post napisałem wczoraj o 10, a Ty o 17 ;)
Ja odczekałbym na Twoim miejscu jeszcze do jutra. Możliwe, że musi minąć pełna doba 00:00 - 23:59 i to w jakiejś dziwnej strefie czasowej np. z Kalifornii.