Pewnie nie dodałeś dwóch ostatnich kolumn czyli opłaty OZE i kogeneracyjnej, bo o E są dopiero w tekście jako 1,11zł i 4,99 za MWh.Jak dodałem wyszczególnione pozycje to mi wychodzi G12W tania 0,343, ale o 1 grosz nie warto się spierać. Tak czy inaczej w Enei taniej.
Jesli tylko w nocy to G12Piszecie o taryfach to może się podepnę... Jaka taryfa, od jakiego dostawcy jest najbardziej sensowna w Warszawie?
Łącze mam od STOEN Operator, tylko na potrzeby EVSE.
Planuję ładować się tylko w nocy (do tej pory ładowałem się na mieście 1-2 razy w tygodniu). Czy są jakieś wskazania, żeby brać płaską taryfę?
Ale są przecież różne G12w, G12as. Widziałem, że koledzy pisali o G12r? No i od kogo.Jesli tylko w nocy to G12
Pytales o ladowanie w nocy a G12 jest najtansze… g12W jest drozsze troche w nocy ale daje tez weekendy. G12as nie dostaniesz do nowego lacza chyba.Ale są przecież różne G12w, G12as. Widziałem, że koledzy pisali o G12r? No i od kogo.
Czyli w Warszawie nie mogę wybrać innego operatora?Operatora nie zmienisz a on jest najdrozszy w Polsce jeslo chodzi o nocna oplate przesylowa.
Mozesz zmienic dostawce energii, ale operator jest zawsze stoen.Czyli w Warszawie nie mogę wybrać innego operatora?