No właśnie tego szukałem też ale nie wszedłem w konfigurator...Poniżej skrinszot wyposażenia La Prima z konfiguratora polskiej strony Fiata. Jak widać jest zwykły tempomat:
Dziwne to, jakby powrót do przeszłości 15 lat...
No właśnie tego szukałem też ale nie wszedłem w konfigurator...Poniżej skrinszot wyposażenia La Prima z konfiguratora polskiej strony Fiata. Jak widać jest zwykły tempomat:
W eC3 nawet w najwyżej wersji nie ma aktywnego tempomatu. Więc pewnie Panda też nie będzie miała.No właśnie tego szukałem też ale nie wszedłem w konfigurator...
Dziwne to, jakby powrót do przeszłości 15 lat...
za duzo wymagasz od taniego, miejskiego autkaDocelowo chciałbym żeby umożliwił on w jakikolwiek sposób brak konieczności trzymania nogi na hamulcu na światłach, (bez zmiany biegu)....
No właśnie go pamiętałem i na to liczę....jesli dobrze pamietam to musialbyc poprzednik ktory sie zatrzymal przed toba, jak byles pierwszy to niestety trzeba bylo trzymac hamulec
aczkolwiek znalazlem swoj wpis ktory twierdzi inaczej:
View attachment 30619
czyli chyba jak jestes pierwszy to tez sie da![]()
No to d... blada, czyli nie będzie jak zmusić auta do stania bez ruchu, bez trzymania nogi na hamulcu.....W eC3 nawet w najwyżej wersji nie ma aktywnego tempomatu. Więc pewnie Panda też nie będzie miała.
Renault 5 i Byd Surf mają (5 w formie szczątkowej, ale jednak), więc jednak od droższego auta też wymagać trzeba.za duzo wymagasz od taniego, miejskiego autka![]()
Wiem, że to nie rozwiązuje tematu autohold, ale można przełączyć na "P", albo załączyć ręcznie hamulec. Wiem jakie to upierdliwe, szczególnie jak się przesiadam z Tesli. Na szczęście żona nie protestuje na brak aktywnego tempomatu, brak autohold już przeżyła wcześniej w e208.No to d... blada, czyli nie będzie jak zmusić auta do stania bez ruchu, bez trzymania nogi na hamulcu.....
Do tego to odpalanie z kluczyka - naprawdę, w niby europejskim elektryku, w XXI wieku?
Dzięki wszystkim za naprostowanie i wyprowadzenie z błędu.
W Kii jest auto hold ale go nie używam bo denerwuje mnie stukanie klocków o tarcze. Zamiast tego używam iPedal (czasem nazywany w innych markach ePedal) który również stopuje auto jak nie wciskam żadnego pedału. Może z takim ficzerem znajdziesz jakieś małe autko?No to d... blada, czyli nie będzie jak zmusić auta do stania bez ruchu, bez trzymania nogi na hamulcu.....
Ja też.Wiem, że to nie rozwiązuje tematu autohold, ale można przełączyć na "P", albo załączyć ręcznie hamulec. Wiem jakie to upierdliwe,