No właśnie tego szukałem też ale nie wszedłem w konfigurator...Poniżej skrinszot wyposażenia La Prima z konfiguratora polskiej strony Fiata. Jak widać jest zwykły tempomat:
Dziwne to, jakby powrót do przeszłości 15 lat...
No właśnie tego szukałem też ale nie wszedłem w konfigurator...Poniżej skrinszot wyposażenia La Prima z konfiguratora polskiej strony Fiata. Jak widać jest zwykły tempomat:
W eC3 nawet w najwyżej wersji nie ma aktywnego tempomatu. Więc pewnie Panda też nie będzie miała.No właśnie tego szukałem też ale nie wszedłem w konfigurator...
Dziwne to, jakby powrót do przeszłości 15 lat...
za duzo wymagasz od taniego, miejskiego autkaDocelowo chciałbym żeby umożliwił on w jakikolwiek sposób brak konieczności trzymania nogi na hamulcu na światłach, (bez zmiany biegu)....
No właśnie go pamiętałem i na to liczę....jesli dobrze pamietam to musialbyc poprzednik ktory sie zatrzymal przed toba, jak byles pierwszy to niestety trzeba bylo trzymac hamulec
aczkolwiek znalazlem swoj wpis ktory twierdzi inaczej:
View attachment 30619
czyli chyba jak jestes pierwszy to tez sie da![]()
No to d... blada, czyli nie będzie jak zmusić auta do stania bez ruchu, bez trzymania nogi na hamulcu.....W eC3 nawet w najwyżej wersji nie ma aktywnego tempomatu. Więc pewnie Panda też nie będzie miała.
Renault 5 i Byd Surf mają (5 w formie szczątkowej, ale jednak), więc jednak od droższego auta też wymagać trzeba.za duzo wymagasz od taniego, miejskiego autka![]()
Wiem, że to nie rozwiązuje tematu autohold, ale można przełączyć na "P", albo załączyć ręcznie hamulec. Wiem jakie to upierdliwe, szczególnie jak się przesiadam z Tesli. Na szczęście żona nie protestuje na brak aktywnego tempomatu, brak autohold już przeżyła wcześniej w e208.No to d... blada, czyli nie będzie jak zmusić auta do stania bez ruchu, bez trzymania nogi na hamulcu.....
Do tego to odpalanie z kluczyka - naprawdę, w niby europejskim elektryku, w XXI wieku?
Dzięki wszystkim za naprostowanie i wyprowadzenie z błędu.
W Kii jest auto hold ale go nie używam bo denerwuje mnie stukanie klocków o tarcze. Zamiast tego używam iPedal (czasem nazywany w innych markach ePedal) który również stopuje auto jak nie wciskam żadnego pedału. Może z takim ficzerem znajdziesz jakieś małe autko?No to d... blada, czyli nie będzie jak zmusić auta do stania bez ruchu, bez trzymania nogi na hamulcu.....