Wydaje mi się, że nie jestem osobą, która strasznie się czepia dźwięków, ale ten mnie wyprowadza z równowagi już. Nagrywane iPhone, dajcie bas na minimum. Serwis Tesli nie wie co to jest. Wszystko sprawdzone. Mam jeździć, aż będzie gorzej.
share.icloud.com
Tu jest tak cicho i przy wolnej jeździe na nierównościach wciąż coś tam pstryka, dudni. Nie wiem, w innych samochodach taki dźwięk dawał drążek kierowniczy. Takie puste pukanie. W BMW kiedyś mi na kielichu gwint przeskakiwał - też podobny dźwięk. Takie tyr tyr tyr jakkolwiek to nazwać.
Serwisant Tesli jeździł ze mną, dźwięki słyszał, ale mówi no wszystko sprawdziłem co tylko się dało.
iCloud Photos - Apple iCloud
View, organize, and share photos and videos with iCloud Photos on the web. Changes will sync across your devices with iCloud.
Tu jest tak cicho i przy wolnej jeździe na nierównościach wciąż coś tam pstryka, dudni. Nie wiem, w innych samochodach taki dźwięk dawał drążek kierowniczy. Takie puste pukanie. W BMW kiedyś mi na kielichu gwint przeskakiwał - też podobny dźwięk. Takie tyr tyr tyr jakkolwiek to nazwać.
Serwisant Tesli jeździł ze mną, dźwięki słyszał, ale mówi no wszystko sprawdziłem co tylko się dało.