Master
Fachowiec
Powiem szczerze ze jestem w szoku , 117km zasięgu po naładowaniu do 100%wlasnie watpliowsci co do baterii spowodowaly, ze zrezygnowalem z wyboru mazdy. juz byl w ogrodku, juz wital sie z gaska, ale jednak nie.
m.in. takie opinie utwierdzily mnie w przekonaniu, ze obecny mx jest jednak czyms przejsciowym. wielka szkoda. wyglada swietnie, jest oryginalne, ale jednak dla mnie malo funkcjonalne. moze nastepnym razem, ale biorac pod uwage polityke mazdy, chyba jednak do tego nie dojdzie![]()
Mam 10k i jeździłem w -10 nigdy mniej niż 150-155km . To może wynikać z ktortkich odcinków , parkowania na zewnątrz , ogrzewania na 20st w środku . Dla mnie absurd. Poznałem kiedyś serwisanta Tesli z Norwegii , do niego tesle przyjeżdżały z zamrożona przednia szyba i kierowca w kożuchu tez z tego można by uknuc jakaś historie . Tak samo ten test jest niemiarodajny , polecam Bjorn Nyland testy Mx30 oraz Honda e. Ta sama bateria , chociaż testowane w innych warunkach ale daje to obraz baterii. Wszystko zależy od tego jak z tego korzystasz