SuC Kraków-Bonarka

solik

Pionier e-mobilności
Juz dziala, bylem sprawdzic, platnosc tez pobiera bo ktos chyba na elektrowozie sugerowal ze jeszcze nic nie pobiera

B3-C17-CD0-7-E1-E-4368-8007-FA015-ECB3769.jpg

rzadkie zdjecie nieokupowanego SC przez S/X z darmowym ladowaniem cisnace do 100% :love:

tylko hmm nie ma koperty, nie ma znaku o punkcie ladowania.. jestem przekonany ze w weekendy beda tam staly suvy bmw/audi/mercedesa no bo "gdzie on ma stanac" a nie bedzie placil za strzezony parking pare metrow dalej

Last edited:

Olecki

Pionier e-mobilności
a gdzie to w ogole zglaszac i komu? greenway wystarczy fotka do scigania ICE zajmujacego stanowisko
Najlepiej to do straży miejskiej - oni lubą się wykazać a według taryfikatora to do 5k PLN kosztuje taka przyjemność. Tylko musi być stanowisko oznaczone zieloną kopertą, bo wtedy nawet na terenie prywatnym jest to publiczne stanowisko ładowania i obowiązuje tam taryfikator mandatów.

RafalO

Zadomawiam się
idea ta jest bardzo prosta: zgłaszasz się do Tesli że masz lokalizacje, przyłącze, możliwości itp i chcesz żeby Ci postawili SuC. tesla przegląda oferty i na nie odpowiada.
Haha, no to tak nie działa. Spróbuj cos wysłać do Tesli. Odpowiedzi brak.

RafalO

Zadomawiam się
tak powstał Lućmierz, Rzeszów, Radom, Poznań, Warszawa, Białystok
To powiedz mi jaki jest adres mailowy, telefoniczny, gdzie można wysłać propozycje swojej lokalizacji? Próbowałem różnymi oficjalnie dostępnymi kanałami i cisza. Uważam, że lokalizację mam super i technicznie prąd też jest.

danielm

Pionier e-mobilności
To powiedz mi jaki jest adres mailowy, telefoniczny, gdzie można wysłać propozycje swojej lokalizacji? Próbowałem różnymi oficjalnie dostępnymi kanałami i cisza. Uważam, że lokalizację mam super i technicznie prąd też jest.
no właśnie oficjalnymi. wysyłasz i czekasz. takich jak Ty pewnie jest milion dziennie którzy też mają super lokalizacje. Lućmierz czekał 4 lata, Białystok 2 lata. Ty ile czekasz? :)