SUC Poznań południe

DMS

Nowy na Forum
kurcze przydałoby się już na majówkę 👍
może może
/ Rumia jak obserwujemy tempo ekspress/ ale na stronie Tesli brak aktualizacji Poznań , Rumia w budowie nie chwalą się

TomRS

Pionier e-mobilności
kurcze przydałoby się już na majówkę 👍
może może
/ Rumia jak obserwujemy tempo ekspress/ ale na stronie Tesli brak aktualizacji Poznań , Rumia w budowie nie chwalą się
Jak zauważył jeden z kolegów, te prace które tam się odbywały (dziś rano znowu coś tam się zaczęło dziać), toczyły się tak naprawdę na sąsiednich działkach i mają związek z budową salonu meblowego a nie SuC podobno. Być może jakaś część przyłączy podziemnych powstała przy okazji, ale robotnicy tam pracujący zaprzeczali jakoby miała tam powstać "stacja ładowania". Więc na razie słabo.

daniel

Señor Meme Officer
Jak zauważył jeden z kolegów, te prace które tam się odbywały (dziś rano znowu coś tam się zaczęło dziać), toczyły się tak naprawdę na sąsiednich działkach i mają związek z budową salonu meblowego a nie SuC podobno. Być może jakaś część przyłączy podziemnych powstała przy okazji, ale robotnicy tam pracujący zaprzeczali jakoby miała tam powstać "stacja ładowania". Więc na razie słabo.
Na imprezie w salonie w Poznaniu technik mobilny twierdził, że Supercharger już jest załatwiony, wszystkie papiery gotowe. Jedynie firma ich wstrzymuje teraz. Tylko nie dopowiedział, którą firmę miał na myśli.

Ja się tam nie ekscytuję. Będzie jak będzie. Curb your enthusiasm.

TomRS

Pionier e-mobilności
Na imprezie w salonie w Poznaniu technik mobilny twierdził, że Supercharger już jest załatwiony, wszystkie papiery gotowe. Jedynie firma ich wstrzymuje teraz. Tylko nie dopowiedział, którą firmę miał na myśli.

Ja się tam nie ekscytuję. Będzie jak będzie. Curb your enthusiasm.
Ponieważ mieszkam w Poznaniu i ładuję się głównie w swoim garażu, to ekscytujące są dla mnie wszystkie inne lokalizacje SuC niż Poznań ;) Ale dla dobra ogółu (i z racji tego, że i tak 3 razy w tygodniu przejeżdżam obok) jednym okiem monitoruję ten temat ;) Taki jestem pro społeczny ;)

swietyPiotr

Zadomawiam się
Tam jest zgoda. Byl sprzeciw na zgloszenia ale jest pozytywny na budowe. Trzeba szukac w innym rejestrze, wyjatkowo bo zawsze to szlo jako zwykle zgloszenie.
Pewnie dlatego byl sprzeciw, ze urzednicy z jakiegos powodu stwierdzili, ze tu juz budowla wagajaca pozwolenia, a nie tak jak w Rumii, czy Gliwicach czy nawet GW w Poznaniu ma zgloszenie.