Stara giełdowa zasada, kupuj plotki, sprzedawaj fakty 😉Tesla nigdy nie miała problemu z obiecywaniem![]()
Stara giełdowa zasada, kupuj plotki, sprzedawaj fakty 😉Tesla nigdy nie miała problemu z obiecywaniem![]()
akurat mają blisko do trafostacji
View attachment 24872
Chyba że ktoś będzie chciał dojechać w weekend z autostrady, wtedy już nie do końca.Ogólnie ten SuC będzie dobrze usytuowany
dokładnieTo_maszowi chyba bardziej chodziło o usytuowanie pod kątem wydolności sieci energetycznej
ale zdradzę Ci jak ja robię (liczę, że się nie rozniesie 😂)Chyba że ktoś będzie chciał dojechać w weekend z autostrady, wtedy już nie do końca.
Korki na zjeździe do centrum handlowego potrafią sięgać kilkunastu minut, a jak jest giełda to i to może nie wystarczyć.
Lepiej byłoby po drugiej stronie Głogowskiej, gdzie ten problem nie istnieje.
No ale lepszy rydz niż nic.
nie wiem, nie mogłem znaleźć rządowej, to wziąłem pierwszy lepszy wynik z GoogleaHmm, czy ta stronka to remake tej poniżej, czy odwrotnie?
Open Infrastructure Map
Open map of the world's electricity, telecoms, oil, and gas infrastructure, using data from OpenStreetMap.openinframap.org
Navi Ci tak podpowiada czasem też?jak widzę korek na wiadukcie, to jadę tak (dwa razy dłuższy dojazd +1,7km,
nie, navi zawsze mnie pcha tą krótszą 🤷♂️Navi Ci tak podpowiada czasem też?