SUC Poznań południe

Kovalsky

Model Y LFP 2024
Czyli SuC nie będzie uruchomiony na zajączka, albo chociaż śmigus-dyngus? ;-)
Z innej beczki: cały dzionek jazdy na AP bez wezwania "delikatnie obróć kierownicę" ... a dłonie niekoniecznie w kontakcie z nią. Przypadek? Nie sądzę.

zibizz1

Pionier e-mobilności
@Kovalsky Juz od kilku aktualizacji używa kamery do oceny czy trzymasz kierownicę. Działa w dzien gdy jest jasno, wystarczy miec rękę blisko, tak zeby wyglądało ze trzymasz ale nie musisz dotykać

Kovalsky

Model Y LFP 2024
@Kovalsky Juz od kilku aktualizacji używa kamery do oceny czy trzymasz kierownicę. Działa w dzien gdy jest jasno, wystarczy miec rękę blisko, tak zeby wyglądało ze trzymasz ale nie musisz dotykać
Tak, domyśliłem się, że chodzi o dozór kamerą.
Powinienem dodać jakiegoś odpowiedniego gif-a do mojej wypowiedzi, lekkie zabarwienie ironiczne byłoby bardziej czytelne ;-)

zibizz1

Pionier e-mobilności
jeśli chodzi o bagażnik na hak to nie problem jest wystawać do przodu, skład 6metrów nie jest problemem, problemem jest zbyt krótki kabel jeśli ładowarka jest na końcu miejsca parkingowego, a nawet jeśli ładowarka jest pomiedzy miejscami to na śrtodku jest słupek z tabliczką i logiem Tesli:) Na niektóych ładowarkach miałem maks 10cm zapasu

nabrU

Moderator
jeśli chodzi o bagażnik na hak to nie problem jest wystawać do przodu, skład 6metrów nie jest problemem, problemem jest zbyt krótki kabel jeśli ładowarka jest na końcu miejsca parkingowego, a nawet jeśli ładowarka jest pomiedzy miejscami to na śrtodku jest słupek z tabliczką i logiem Tesli:) Na niektóych ładowarkach miałem maks 10cm zapasu

I to wszystko przy długim kablu na V4?

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie tyle o kabel ale aby przòd nie wystawał ? .
A propos naszych miejsc parkingowych, to często szukam takiego za którym nie ma drugiego auta aby schować maskę i muszę lekko cofnąć na to co jest za mną (5m+)