Jak zwykle 2A i 2B. Pozostałe 4 dzisiaj ok.A co, nie działa ? Pytam, bo akurat w przyszłym tygodniu wracam z wakacji i chciałem właśnie tam się podładować.
Jak zwykle 2A i 2B. Pozostałe 4 dzisiaj ok.A co, nie działa ? Pytam, bo akurat w przyszłym tygodniu wracam z wakacji i chciałem właśnie tam się podładować.
1.5 lub w nocy 1.1 złPrzy okazji, jakie ceny na tym SUC są? Czy godzina ma znaczenie? Nie chcę sprawdzać w apce by nie wybudzać auta 😉
Żartujesz chyba …Przy okazji, jakie ceny na tym SUC są? Czy godzina ma znaczenie? Nie chcę sprawdzać w apce by nie wybudzać auta 😉
Wejście w lokalizacje SuC w aplikacji zawsze wybudza auto. Przynajmniej u mnieŻartujesz chyba …
Skoro nie umiesz używać aplikacji bez budzenia auta to może zmieć na coś prostszego ?
Nie, dzięki. Mam odkurzacz.Żartujesz chyba …
Skoro nie umiesz używać aplikacji bez budzenia auta to może zmieć na coś prostszego ?
A może to jest akcja Poznania, jej celem jest zachęcenie kierowców do zwiedzania przez weekend.View attachment 29794
Poznań TOP jak zawsze 😂 lepiej jechać na EkoEn przy stadionie 4 minuty obok
Będę tam o 1:00 w nocy, zakładam więc, że będzie normalnie. Jak nie, to lecę na Orlena MOP Krzyżowniki z kawą 20 minut mi wystarczy ☕😉A może to jest akcja Poznania, jej celem jest zachęcenie kierowców do zwiedzania przez weekend.