Suc Rumia

kubatar

Pionier e-mobilności
Powinni jak najszybciej wprowadzić srogie mandaty za blokowanie miejsc do ładowania nawet na parkingach sklepów.
Lepszy efekt daloby odholowywanie. Nic tak nie reflektuje jak wysiłek w odzyskaniu swojego autka z parkingu gdzieś na wygwizdowie do ktorego trudno dojechać komunikacją. A jak to dotyczy kogos w trasie to nauczka liczy się razy 2.
Ale nie łudźmy się...

sd tosia

Fachowiec
Lepszy efekt daloby odholowywanie. Nic tak nie reflektuje jak wysiłek w odzyskaniu swojego autka z parkingu gdzieś na wygwizdowie do ktorego trudno dojechać komunikacją. A jak to dotyczy kogos w trasie to nauczka liczy się razy 2.
Ale nie łudźmy się...
Odbiór auta tylko po uiszczeniu opłaty gotówką w innym wypiżdżewie 30km dalej, przy czym kasa otwarta jedynie dwie godziny w ciągu dnia.

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Ale nie łudźmy się...
No właśnie, taką sytuację miałem w Łodzi. Według mnie było to celowe i złośliwe parkowanie na dwóch miejscach.schowek01.jpg

churro

Zadomawiam się
No właśnie, taką sytuację miałem w Łodzi. Według mnie było to celowe i złośliwe parkowanie na dwóch miejscach.View attachment 28639
No trochę za równo, wygląda jakby miejsce przy ładowarce było zajęte a 5 zero audi stanęło tam gdzie było wolne, co nie zmienia faktu że powinien trafić na lawetę bo co by zrobiły stacje benzynowe gdyby ktoś zablokował jedyny dystrybutor?

Kszychu

Pionier e-mobilności
No trochę za równo, wygląda jakby miejsce przy ładowarce było zajęte a 5 zero audi stanęło tam gdzie było wolne, co nie zmienia faktu że powinien trafić na lawetę bo co by zrobiły stacje benzynowe gdyby ktoś zablokował jedyny dystrybutor?
Ostatnio chciałem zjeść sobie hot doga, ale nie było gdzie zaparkować, musiałbym zablokować instrybutor. Więc pojechałem do domu i zjadłem sałatkę z orzechami i wyszło na zdrowie :D