>od pół roku mam w Trójmieście serwis Dobrze że nie musimy z niego korzystać:)
Szczurek Zadomawiam się 22 Jul 2025 #271 >od pół roku mam w Trójmieście serwis Dobrze że nie musimy z niego korzystać
S Slavekk_ Posiadacz elektryka 22 Jul 2025 #272 Szczurek said: >od pół roku mam w Trójmieście serwis Dobrze że nie musimy z niego korzystać Click to expand... "zwłaszcza, że prawie wcale nie padało..."
Szczurek said: >od pół roku mam w Trójmieście serwis Dobrze że nie musimy z niego korzystać Click to expand... "zwłaszcza, że prawie wcale nie padało..."
UseYbrain Posiadacz elektryka Yesterday at 14:07 #274 Wiem kiedy podłączą, znam datę na bank! 31.08.2025 ostatniego dnia wakacji )))
eimi Pionier e-mobilności Yesterday at 16:07 #275 Może od czerwca czekają na pogodę nad morzem i wiedzą już coś, czego my jeszcze nie wiemy
T TomRS Pionier e-mobilności Yesterday at 17:52 #276 UseYbrain said: Wiem kiedy podłączą, znam datę na bank! 31.08.2025 ostatniego dnia wakacji ))) Click to expand... Taaak, Pan ma zawsze rację, doskonale 🤗😆🤪
UseYbrain said: Wiem kiedy podłączą, znam datę na bank! 31.08.2025 ostatniego dnia wakacji ))) Click to expand... Taaak, Pan ma zawsze rację, doskonale 🤗😆🤪