jest tabliczka otwarte dla wszystkich.
Tragedia …A nie mówiłem...
Przecież Peugeota też naładujeszTragedia …
Nie chcę, na razie wg mnie jest za mało SuC u nas żeby je udostępniać innym samochodom. SuC to jest jedno z niewielu miejsc którego można było być pewnym a teraz to będzie masakra, dobrze że chociaż tylko v4 udostępniają bo zaraz by się majstry znalazły co dwa miejsca zajmą.Przecież Peugeota też naładujesz![]()
Pytanie czy na budowę nie było branych jakichś dotacji, jeśli tak to ich warunkiem jest udostępnienie stacji ładowania dla wszystkich.Nie chcę, na razie wg mnie jest za mało SuC u nas żeby je udostępniać innym samochodom.
Pytanie czy na budowę nie było branych jakichś dotacji, jeśli tak to ich warunkiem jest udostępnienie stacji ładowania dla wszystkich.
Lepsze SuC dla wszystkich niż SuC, które nie istnieje.Nie chcę, na razie wg mnie jest za mało SuC u nas żeby je udostępniać innym samochodom. SuC
Ciekawe, co kierowało projektantem samochodu, żeby umieścić port ładowania nie po stronie kierowcy? Tego się jednak używa sporo częściej niż wlewu paliwa, chyba, że mowa o 20 letnich BMW tankowanych za 5 dyszek. I wiem, że UK, Australia, Japonia mają inaczej.a grafika potencjalnych winowajców może się przydać
Raczej ciekawe co kierowało projektantem samochodu, żeby umieścić port ładowania po stronie kierowcy.Ciekawe, co kierowało projektantem samochodu, żeby umieścić port ładowania nie po stronie kierowcy?