SuC Szczecin

nabrU

Moderator
Piszę to chyba z piąty raz: wszystkie V4 jakie znam są otwarte dla innych EV (no chyba że PL to taki ewenement na skalę Europy ;))

Bronek

Pionier e-mobilności
Piszę to chyba z piąty raz: wszystkie V4 jakie znam są otwarte dla innych EV (no chyba że PL to taki ewenement na skalę Europy ;))
U Was jest Królowa , a u nas tylko mrówki i pszczoły ją mają.
Mieliśmy Premiera i Prezydenta a rządził Prezes .
Polska to dziwny kraj , wystarczy spojrzeć na podatki , rachunki -wszystko jest pokrętne , inne
Ale normalniejejmy , to zapewne będzie jak pieczesz?
:)

nabrU

Moderator
Dlatego napisałem o ewentualnym ewenemencie ;) Czas pokaże.

P.S. A propos królowej, nic nie jest wieczne i 'babci' się zmarło prawie 2 lata temu...

Bronek

Pionier e-mobilności
Dlatego napisałem o ewentualnym ewenemencie ;) Czas pokaże.

P.S. A propos królowej, nic nie jest wieczne i 'babci' się zmarło prawie 2 lata

Ad rodzina królewska, to widocznie dla mnie tak ważne jak rodzina Kardashianøw .Wiem , że jest, bo mi w TV miga ale kto tam gotuje, a kto odkurza już nie wiem ?
Widocznie Karol jest mniej zauważalny i jakoś a UK kojarzy się bardziej z kobietą. :)

PawelGDZ

Posiadacz elektryka
Widocznie Karol jest mniej zauważalny i jakoś a UK kojarzy się bardziej z kobietą. :)
a ty myślisz że czemu ona tak długo się stołka trzymała? dobrze wiedziała, że Karol się na króla nie nadaje, miała plan że go przeżyje.... swoją drogą niezły "prank" by mu zrobiła, całe życie był wychowywany na króla a chyba dużo nie brakowało aby nie objął tronu nawet na chwilę :D

Bronek

Pionier e-mobilności
Generalnie według szarego przeciętnego Obywatela, elektryki kupują ludzie upośledzeni.
Tzw. "niepełnosprytni" a że nie mają takiej tabliczki , to dali wielokrotnego wyboru.