Byłem tam wczoraj, max jakie widziałem to 239 kW przy 12%. Jechałem z Kołobrzegu bateria była przygotowywana.Klapkę otwiera przycisk ( 3 sprawdzilem losowo stała tylko jedna Tesla dzisiaj potem kilka dojechało).
Z Kołobrzegu do SC Szcecin jest ok 105 km. To godzinka jazdy .
Jechałem m/w 130km/h na AP , spalanie ok 25 kWh/100km
Moc nie powala, dojechalem na 20% bateria nie była przygotowywana ?
Nawigacja ustawiona via apka
Max jakie widziałem yo 149 kW na początku
Dojechalem do 98% i zasięg pokazywany to 529km
Idealnie estymuje przy jezdzie na AP w obie strony dojechaliśmy na tylu% ile pokazywała że dojedziemy
W domu gylem na 63% jadąc 130-140 prawie równo cały czas
Sporadycznie u mnie zdarza się że przy nawigacji do SuC nie grzeje baterii a wiem że już grzać powinno. Jak dam zakończ i ponownie ustawie cel to magicznie zaczyna grzać..Nie wiem zawsze bylo przygotowanie , teraz nie .Nie miało to znaczenia bo to byl cel podróży (pewien sklep - żona).
Może że wysłane z apki ? Ale cel byl SCh Szczecin a nie parking czy itp .
To nieźle. U mnie przy 30% już zaczynało schodzić, przy 35% już było 200kW a przy 50% poniżej 150kW. No i poniżej 10% też nie ma pełnej mocy tylko zaczyna od 150kW i 250kW osiaga dopiero przy ~10%Byłem dzisiaj i bylo 255 kW na starcie przy ok 40%.
Muszę kupić taką miskę bo mój pies też szczeka na wszystkie inne 🤣😜W ok 87% było o ile pamiętam 57 kW. Ładowanie trwalo ok 30-40 minut ?. Siku zakupy u Sowy .
Pies oszczekal psa., a potem pily z jednej miski.
View attachment 20488