Summon

zlp

Pionier e-mobilności
AP rozszerzony i S. HW4
Mam coś poprzestawiać?
Aaa.. Mam apkę na Androidzie.

Bronek

Pionier e-mobilności
Musisz mieć summon w menu. Ja mam HW3 i czujniki oraz wybor opcji z czego korzystam .
Tez ANDROID
Raz i to nie dawno udało mi sie niemal jak dawniej pojechać summonem . Potem różnie bywało
Pokazywalem fragment

Off.
I nawet w starej Trójce ale z FSD pelnym staje na czerwonym, więc ktoś tu pisał że tylko w HW4 co jest chyba nieprawdą?

Ratt

Posiadacz elektryka
Też przestawiłem na TV i działa (zresztą tak samo do d...). Na HW3 z FSD sama zatrzymuje się na czerwonym a ostatnio nawet rusza sama na zielonym jak przed nią rusza ktoś inny.

Ratt

Posiadacz elektryka
ja mam HW3 ale bez czujników , telefon iPhone i summon w menu nie mam
Widocznie musi mieć czujniki. Ja mam. Oprócz tego że jest w apce jest tez w menu samochodu bo tam tylko są opcje dotyczące np. jaki ma być czuły/precyzyjny - chociaż to też pic na wodę bo nie zauważyłem żadnej różnicy jak je zmieniam. Fakt że dwa lata temu działało to TROCHĘ lepiej.

Ratt

Posiadacz elektryka
Dla mnie jednak zauważalny jest regres. Jeszcze jakieś półtora roku temu mniej lub bardziej udolnie usiłowała za mną podążać po parkingu albo przyjechać na wezwanie z odległości ok 20m. Teraz nawet prosty przejazd na wprost przód/tył jak coś jest bliżej boku niż 5cm to już problem i jak widzę jak kombinuje ze skręcaniem kół to wolę nie ryzykować dalszych prób. Do tego zdecydowanie ograniczyli odległość w jakiej trzeba się znajdować od samochodu żeby w ogóle to działało.