krzyss
Pionier e-mobilności
Proukcji wg. Homologacji. Odbieralem w marcu.Pompę mam. Podajesz datę produkcji, czy dostawy?
U mnie produkcja październik 2020
Ciekawie oni to pakowali, dobry misz-masz.
Proukcji wg. Homologacji. Odbieralem w marcu.Pompę mam. Podajesz datę produkcji, czy dostawy?
U mnie produkcja październik 2020
Chyba nie wiemy, może ktoś już to robił przed Teslą?Teraz znalazła się Tesla, która ma światła matrycowe nieadaptacyjne.
Nie robili tego, bo nie było zgody na używanie takich w Stanach, od roku już można stosować boi są stosowne zgody.Wygląda na to, że Tesla zajęta jest tworzeniem gier o zombi dla części informacyjno-rozrywkowej, zamiast kodować rzeczy, które mają znaczenie, takie jak reflektory matrycowe ...
Nie robili tego, bo nie było zgody na używanie takich w Stanach, od roku już można stosować boi są stosowne zgody.
Żeby hamerykańce, nie byli poszkodowaniProszę Cię, a w Europie dlaczego ich nie zaaktywowali? Inne marki od lat mają matrycowe LEDy, a Tesla ściemnia....
Powstrzymanie się od dementowania spekulacji to wg Ciebie ściemnianie?Proszę Cię, a w Europie dlaczego ich nie zaaktywowali? Inne marki od lat mają matrycowe LEDy, a Tesla ściemnia....