pawlaczynski
Fachowiec
Panowie, statków płynie do Europy kilka (naliczyłem 6) ale choroba wie na którym są nasze...
tego sam elon nie wie, wyładują je ze statków ktoś zacznie przydzielać po krajach, dotrą do kraju, ktoś zacznie przypisywać vinyPanowie, statków płynie do Europy kilka (naliczyłem 6) ale choroba wie na którym są nasze...
Aż tak to nie. Niektóre statki wiadomo że płyną dalej do Anglii a niektóre będą miały od razu przeładunek na statki do Norwegii. Także coś tam podzielone już jest, przynajmniej według umiejscowienia kierownicytego sam elon nie wie, wyładują je ze statków ktoś zacznie przydzielać po krajach, dotrą do kraju, ktoś zacznie przypisywać viny
Ciekawe czy moje będzie chwilę wcześniej czy też tak jak twoje.Dzis dostałem maila, ze fakturę wystawią gdy auto fizycznie do nich dotrze czyli 04 06 a odbiór 16 06. Zamówiłem 21 04 M3P.
Proszę 🙂Cześć, dziś dostałem VIN i dane do przelewu. Kto z was robił przelew bankowy? Co ma być w tytule? Wystarczy numer zamówienia czy wpisywaliście też VIN?
PodziękowałProszę 🙂
Czy możesz sprawdzić jaką masz baterię w samochodzie?Cześć,
dziś dostałem VIN i dane do przelewu. Kto z was robił przelew bankowy? Co ma być w tytule? Wystarczy numer zamówienia czy wpisywaliście też VIN?
Nie mogę bo nie ma tej informacji na fakturze.Czy możesz sprawdzić jaką masz baterię w samochodzie?