Szacowany termin dostawy, a odbiór

slack

Fachowiec
W lipcu zamówiłem wariant LR z tych już wyprodukowanych, odbiór miał być w sierpniu, na koncie Tesli widniało 7-21 wrzesień, teraz grudzień. Też Wam przesunęli?

macher

Zadomawiam się
W lipcu zamówiłem wariant LR z tych już wyprodukowanych, odbiór miał być w sierpniu, na koncie Tesli widniało 7-21 wrzesień, teraz grudzień. Też Wam przesunęli?
Nie. Pewien jesteś, że wybrałeś auto w tranzycie? Na fakturze rezerwacyjnej w zamówieniu powinien być widoczny VIN. Ja tak miałem.

goodpixel

Nowy na Forum
Witam.
Czekam na swoją Teslę Y. Na fakturze mam przewidywany termin dostawy 23.08.23r. czyli na jutro, ale nie mam z tesli jeszcze żadnej innej informacji.
Samochód brany w leasing.
Jaka w waszym przypadku była sytuacja z datą na fakturze końcowej a faktycznym przekazaniem auta?

krzyss

Pionier e-mobilności
Witam.
Czekam na swoją Teslę Y. Na fakturze mam przewidywany termin dostawy 23.08.23r. czyli na jutro, ale nie mam z tesli jeszcze żadnej innej informacji.
Jaka w waszym przypadku była sytuacja z datą na fakturze końcowej a faktycznym przekazaniem auta?
Dostales juz dokumenty ? Masz zarejestrowane auto ?

TDTD

Nowy na Forum
TM3 wczoraj leasing dostał dokumenty do rejestracji. Na infolinii tesli powiedzieli że prawdopodobnie będę mógł odebrać auto 24.08. Niestety mam wyjazd i wstępnie umówiłem się na poniedziałek o ile będą tablice (y)

grregg

Fachowiec
Witam.
Też miałem na 23 planowany odbiór. Auto mam już zarejestrowane. Zamawiałem 30 lipca ze stokowych. Dzisiaj dzwoniłem i powiedziano mi, że auto jest w tranzycie a termin dostawy nieznany… a Termin dostawy będzie znany jak auto bedzie u nich w salonie😂
Doceniam szczerość osoby, z którą dzisiaj rozmawiałem. Bo osoba która do mnie dzwoniła 31 lipca abym organizował płatność powiedziała że auto zaraz będzie.