Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
sprawdź dostępność terminów rejestracjiDziś miałem telefon, podali nr VIN i datę dostawy na 18 sierpnia.
sprawdź dostępność terminów rejestracjiDziś miałem telefon, podali nr VIN i datę dostawy na 18 sierpnia.
Myśle,że 7 dni roboczych wystarczy .... super info!Dziś miałem telefon, podali nr VIN i datę dostawy na 18 sierpnia.
Nie. Pewien jesteś, że wybrałeś auto w tranzycie? Na fakturze rezerwacyjnej w zamówieniu powinien być widoczny VIN. Ja tak miałem.W lipcu zamówiłem wariant LR z tych już wyprodukowanych, odbiór miał być w sierpniu, na koncie Tesli widniało 7-21 wrzesień, teraz grudzień. Też Wam przesunęli?
Dostales juz dokumenty ? Masz zarejestrowane auto ?Witam.
Czekam na swoją Teslę Y. Na fakturze mam przewidywany termin dostawy 23.08.23r. czyli na jutro, ale nie mam z tesli jeszcze żadnej innej informacji.
Samochód brany w leasing.
Jaka w waszym przypadku była sytuacja z datą na fakturze końcowej a faktycznym przekazaniem auta?
Też miałem na 23 planowany odbiór. Auto mam już zarejestrowane. Zamawiałem 30 lipca ze stokowych. Dzisiaj dzwoniłem i powiedziano mi, że auto jest w tranzycie a termin dostawy nieznany… a Termin dostawy będzie znany jak auto bedzie u nich w salonie😂Witam.
Czekam na swoją Teslę Y. Na fakturze mam przewidywany termin dostawy 23.08.23r. czyli na jutro, ale nie mam z tesli jeszcze żadnej innej informacji.
Samochód brany w leasing.
Jaka w waszym przypadku była sytuacja z datą na fakturze końcowej a faktycznym przekazaniem auta?