Szklany dach - śnieżynka

merlinnot

Zadomawiam się
Niestety, śnieżynek pojawiło się więcej. Wizyta w serwisie umówiona, będzie wymiana. Oczywiście upewnię się, że na ich koszt.

merlinnot

Zadomawiam się
Drezno. Ząbki daleko, bardzo daleko. Czasami do Pragi jeżdżę do serwisu, też blisko. I w Dreźnie i w Pradze nie ma żadnego problemu z terminami. Ja sam umówiłem się w połowie maja, po powrocie z urlopu, ale do wyboru były sloty nawet na następny dzień (czasami przesuwają po weryfikacji, jak nie mają części).

merlinnot

Zadomawiam się
Btw., z drugim samochodem też mam problem i patrzyłem dzisiaj na terminy w Ząbkach - 30 maja najbliższy 🙈

merlinnot

Zadomawiam się
Sprawa rozwiązana - szyba wymieniona.

Pojechałem w sobotę do serwisu w Dreźnie. Jak zawsze przemiła obsługa. Zmienili mi też godzinę przyjęcia na wcześniejszą, żeby upewnić się, że zdążą zrobić w jeden dzień, żebym od razu mógł odjechać.

Pan, który wymieniał szybę, wyszedł do mnie po wymianie. Powiedział, że pracuje w tym serwisie już sześć lat, ale jeszcze czegoś takiego nie widział. Potwierdził, że na pewno nie był to efekt uderzenia, że musi to być jakaś wada fabryczna, ale bardzo rzadka. Mam więc nadzieję, że nowa będzie już ok 🙂