Szybkie pytanie - szybka odpowiedź Model X

zibizz1

Pionier e-mobilności
Czy w nowym Modelu X/S da się wyświetlić zużycie jak w tym poście i jak to zrobić? Zdjecie chyba ze starego S/X, prawda? @Norbert

Norbert

Posiadacz elektryka
Czy w nowym Modelu X/S da się wyświetlić zużycie jak w tym poście i jak to zrobić? Zdjecie chyba ze starego S/X, prawda? @Norbert
Według mnie, powinno się dać - licznik jest dalej "konfigurowalny"...
Zdjęcie w "starej S".

Pytanie bardziej do @Bronek bo ma XP :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja mam na dedykowanym tylko do, sexy buttons i Yanosika smartfonie pokazywane zużycie i inne parametry w danej chwili i % i km i moc itd. No i Yanosik w tle. Jak pisałem to extra telefon z simem i internetem za 9,zł ale tylko do tych dwóch aplikacji nie jest nawet kluczykiem itp
W Tesli zużycie lub rekuperacja to tylko ta kreseczka,u dołu.
Ja czasem klika na "podroże" lub energia ale sporadycznie. Mnie to raczej nie obchodzi, bo gdyby mnie obchodziło to wybrał bym inne autom- Dizla 10 icio letniego ups :mad::cool:

Jedno zużycie drugie rekuperacja obok są wartości

20231016_164353_copy_667x359.jpg

Screenshot_20231016-163338_Photos_copy_818x434.jpg

zibizz1

Pionier e-mobilności
Jak przytrzymasz wciśniętą gałkę na kierownicy to nie masz wyboru?
Nie, bo pod prawą jest tempomat/autopilot a pod lewa różne skróty. Wygląda jakby w nowym S/X dało się tylko zmineic % na km na ekranie przed kierownicą i tyle

Bronek

Pionier e-mobilności
Dlatego twierdzę,, że ten ekran jest bez sensu, powoduje "rozdwojenie jaźni" szczególnie jak wcześniej ktoś jeździł 3 lub Y i się przyzwyczaił do tego.
Do tego te maleńkie literki i kompletnie zbędna nawigacja, gdzie na glo2nym jest obligatoryjna.
To jest robienie czegoś na siłę, np. klamki w 3 i Y, kierunkowskazy na przyciski itd...

H. T.

Nowy na Forum
W jakim zakresie poruszają się fotele drugiego rzędu w układzie 2+3+2 i do którego roku w drugim rzędzie były 3 osobne fotele? Czemu zrezygnowano z 3 osobnych foteli w drugim rzędzie?