Michal

Moderator
Ponoc musi spasc min. 5%. Wiem, że mieszaja, bo wlasnie widze te roznice. Chcialem zapytac czy ktos jeszcze to zauwazyl
Tak też to zauważyłem. Te różnice są największe zimą. Występują u mnie zarówno przy ładowaniu 11kW jak i wcześniej przy 3kW (kiedy jeszcze ładowałem jedną fazą).
Ciężko to sprawdzić, bo auto mi się usypia głęboko przy postoju i nie mam danych za okres ładowania i zaraz po jego zakończeniu.

krzyss

Pionier e-mobilności
Tak też to zauważyłem. Te różnice są największe zimą. Występują u mnie zarówno przy ładowaniu 11kW jak i wcześniej przy 3kW (kiedy jeszcze ładowałem jedną fazą).
Ciężko to sprawdzić, bo auto mi się usypia głęboko przy postoju i nie mam danych za okres ładowania i zaraz po jego zakończeniu.
U mnie dzis rano bylo 81% a nastawilem 80… i skonczyl ladowac o 1:00

PanSzatan

Fachowiec
Przestało mi działać przesuwanie fotela kierowcy do przodu i do tyłu zarówno przyciskiem jak i przełączaniem profili (TM3P), ktoś może miał taki problem i udało się to naprawić samodzielnie czy pozostaje serwis?

PanSzatan

Fachowiec
No trudno, ustawiłem sie na serwis, niestety dopiero 21go, dla mnie tragedii nie ma bo fotel został w funkcji łatwego wysiadania czyli prawie na maksa przesunięty do tyłu a ja wysoki jestem, ale moja żona nie sięga do pedałów hehe :p