Darek1

Posiadacz elektryka
a widzisz, skleroza, subwoofera brak, pozostałe głośniki mam. w wersji poliftowej w 2021 przestali na tylnej półce montować dodatkowe głośniki w RWD, więc tylną półke też mają w dwóch rodzajach, żeby je dołożyć trzeba wycinać otwory
A czy działają u Ciebie te głośniki na tylniej półce, czy tylko są? Podobnie przednie tweetery w slupkach A, działają, czy tylko są?

abes99

Posiadacz elektryka
Można kupić Tesla Wall Connector (gen.3) bezpośrednio w Tesli nie posiadając Tesli? Rozważam jako opcję zamiast wallboksa KIA, ale jedynie znalazłem na Allegro za 3,3k. Najchętniej na FV na firmę :unsure:...

Gdzieś mi się obiło o uszy, że trzeba mieć Teslę (a przynajmniej nr VIN). No i jak ewentualnie zamówić, bo polskiego sklepu Tesli namierzyć nie potrafię ;)

danielm

Pionier e-mobilności
A czy działają u Ciebie te głośniki na tylniej półce, czy tylko są? Podobnie przednie tweetery w slupkach A, działają, czy tylko są?
ja w ubiegłym roku odblokowałem sobie głośniki za pomocą zestawu od chińczyków, przed odblokowaniem działał tylko soundbar za szybą ale... żeby było zabawniej to pierdząca poduszka czy alarm działał zawsze we wszystkich głośnikach, więc wszystkie miałem fizycznie podłaczone tylko zablokowane programowo. podobno w roczniku 2020 montowali głośniki ale już bez okablowania ale to chyba tylko plotka bo zestaw od chińczyka odblokowuje wszystkie głośniki (tylko pseudostereo)

danielm

Pionier e-mobilności
Trzeba będzie kiedyś pobawić się w poszukiwacza odkrywcę i poszukać głośników i kabelków

Co masz na myśli? Co to za pseudostereo?
tył jest podłączony pod przód, więc nie ma prawdziwego dźwięku przestrzennego. mogę przesuwać głośność do tylu ale to w sumie tylko ścisza przody

Gandalf

Pionier e-mobilności
Gdzieś mi się obiło o uszy, że trzeba mieć Teslę (a przynajmniej nr VIN). No i jak ewentualnie zamówić, bo polskiego sklepu Tesli namierzyć nie potrafię ;)
Tak, trzeba mieć VIN, ma to sens przy ograniczonej podaży, dzięki czemu starczy dla tych, co mają Tesle :)
Sklepu online u nas nie ma, ale można zamówić w Austrii lub Niemczech.