Kuba K.

Posiadacz elektryka
Krótki temat:
Chcę kupić rozszerzony autopilot Czy jak wydam 19.000 to w przyszłym roku gdybym się zdecydował na FSD to płace tylko 20.000, czy całość?
I jak jest z fakturą ?

Z góry dziękuje za pomoc :)
Co Ciebie tak zauroczyło w rozszerzonym AP? Mi właściwie do szczęścia brakuje zmiany pasa ruchu tak by co chwila nie aktywować AP od nowa ale 19K za to to decko przesada.

krzyss

Pionier e-mobilności
Co Ciebie tak zauroczyło w rozszerzonym AP? Mi właściwie do szczęścia brakuje zmiany pasa ruchu tak by co chwila nie aktywować AP od nowa ale 19K za to to decko przesada.
Tez sie dziwie ze ktos to jeszcze kupuje w europie :)

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Tym bardziej, że żadna z funkcji do końca lub wcale nie działa jak opisuje Tesla:
  1. Nawigacja na Autopilocie
  2. Funkcja zmiany pasa ruchu
  3. Automatyczne parkowanie
  4. Summon
  5. Inteligentne Summon

danielm

Pionier e-mobilności
Ale będzie, przecież Elon obiecał, że już za chwileczkę, już za momencik... ;-)
w usa działa więc u nas też może jak Elon kupi Unie Europejską i odkręci głupią dyrektywe, albo jak VW/Mercedes wymyśli to samo i ogłosi że wprowadzają jako pierwsi tak jak ogłosili autopilota na autostradzie

Phitherek_

Posiadacz elektryka
w usa działa więc u nas też może jak Elon kupi Unie Europejską i odkręci głupią dyrektywe, albo jak VW/Mercedes wymyśli to samo i ogłosi że wprowadzają jako pierwsi tak jak ogłosili autopilota na autostradzie
Akurat dyrektywę wprowadziło ONZ a nie UE, taka drobna różnica ;).

daniel

Señor Meme Officer
Akurat dyrektywę wprowadziło ONZ a nie UE, taka drobna różnica ;).
Czekaj, co? ONZ wymyśliło że samochód nie może sam skręcić o więcej niż jakiś kąt? Co ono ma do tego? USA nie jest w ONZ? o_O