Jacek 3

Zadomawiam się
Panowie czy ktoś wie ile czasu ma Tesla na naprawę gwarancyjną i czy przysługuje auto zastępcze. A jak przysługuje to kiedy?

Olecki

Pionier e-mobilności
Panowie czy ktoś wie ile czasu ma Tesla na naprawę gwarancyjną i czy przysługuje auto zastępcze. A jak przysługuje to kiedy?
Musisz przeczytać warunki gwarancji. Gwarancja jest świadczeniem dobrowolnym i na zasadach takie jak zadeklarował gwarant, nie ma żadnych odgórnie narzuconych przepisów.

tomA

Posiadacz elektryka
A czy po zakupie nowej Tesli jest jakiś assistans Tesli w razie awarii auta np. w Europie?? Czy tylko zdany jesteś na siebie i twoje AC z polisy... i wiem co jest napisane na stronie - pytam w realu jak to bywa....

pmlody

Pionier e-mobilności
Tu szukałeś?

Jacek 3

Zadomawiam się
Musisz przeczytać warunki gwarancji. Gwarancja jest świadczeniem dobrowolnym i na zasadach takie jak zadeklarował gwarant, nie ma żadnych odgórnie narzuconych przepisów.
Ja czekam na naprawę gwarancyjną już miesiąc, a termin mam na 29.03.23. W warunkach gwarancji znalazłem że należy dać firmie Tesla rozsądny czas na wykonanie napraw i prac serwisowych. Co to kur..... znaczy?

danielm

Pionier e-mobilności
Ja czekam na naprawę gwarancyjną już miesiąc, a termin mam na 29.03.23. W warunkach gwarancji znalazłem że należy dać firmie Tesla rozsądny czas na wykonanie napraw i prac serwisowych. Co to kur..... znaczy?
to znaczy że jak na nowe części będą czekać pół roku to pól roku będziesz jeżdzić ich autem zastępczym za darmo a w twoim przebieg się zatrzyma