przy naprawie powyżej 4 godzin. o ile mają jakies na staniePanowie czy ktoś wie ile czasu ma Tesla na naprawę gwarancyjną i czy przysługuje auto zastępcze. A jak przysługuje to kiedy?
Musisz przeczytać warunki gwarancji. Gwarancja jest świadczeniem dobrowolnym i na zasadach takie jak zadeklarował gwarant, nie ma żadnych odgórnie narzuconych przepisów.Panowie czy ktoś wie ile czasu ma Tesla na naprawę gwarancyjną i czy przysługuje auto zastępcze. A jak przysługuje to kiedy?
tak widzialem dla tego zastanawiam sie nad mocno rozbudowanym assistance w AC czy jest sens doplacac duzo do dodatkow...Tu szukałeś?
![]()
Roadside Assistance | Tesla Support Poland
Zespół ds. pomocy drogowej firmy Tesla jest zaangażowany w zapewnianie natychmiastowej oraz całodobowej pomocy drogowej, 7 dni w tygodniu, przez cały rok.www.tesla.com
w razie wypadku musisz korzystać z lawety z ubezpieczeniatak widzialem dla tego zastanawiam sie nad mocno rozbudowanym assistance w AC czy jest sens doplacac duzo do dodatkow...
nie no jasne w razie wypadku z mojej winy to z AC - a z winy sprawcy z OC sprawcy....w razie wypadku musisz korzystać z lawety z ubezpieczenia
Ja czekam na naprawę gwarancyjną już miesiąc, a termin mam na 29.03.23. W warunkach gwarancji znalazłem że należy dać firmie Tesla rozsądny czas na wykonanie napraw i prac serwisowych. Co to kur..... znaczy?Musisz przeczytać warunki gwarancji. Gwarancja jest świadczeniem dobrowolnym i na zasadach takie jak zadeklarował gwarant, nie ma żadnych odgórnie narzuconych przepisów.
Ja czekam na naprawę gwarancyjną już miesiąc, a termin mam na 29.03.23. W warunkach gwarancji znalazłem że należy dać firmie Tesla rozsądny czas na wykonanie napraw i prac serwisowych. Co to kur..... znaczy?
to znaczy że jak na nowe części będą czekać pół roku to pól roku będziesz jeżdzić ich autem zastępczym za darmo a w twoim przebieg się zatrzymaJa czekam na naprawę gwarancyjną już miesiąc, a termin mam na 29.03.23. W warunkach gwarancji znalazłem że należy dać firmie Tesla rozsądny czas na wykonanie napraw i prac serwisowych. Co to kur..... znaczy?